İTÜ Tuzladaki Yurdu Açıldı mı?

• Konuyu açan Konuyu açan mtunc
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

mtunc

Küpeşteci
Denizci
Arkadaslar İTÜ DF için Tuzla'ya yurt yapıldıgını duymuştum. O yurt tamamlandı mı? Tamamlandıysa bu eylülde ögrenci alacak mı bilgisi olan var mı? Şimdiden tesekkurler.

ögrenci alır mı ki bu sene :/ gerçi kazanabilir miyim belli degil sıralamada biraz gerideyim, tutması düşük bi ihtimal. yine de kazanan arkadaslar için merak edilen bişi :)

bu sene bitecek deniliyo ama kesin bişey belli diil tabi bu sene girecekseniz zaten hazırlık okucağınız için maçka da 1 sene sonrasına biter.. zaten yurdu sorun etmenize çok gerek yok tuzlada kira fiyatları uygun denilebilir

tuzlada yok.. altunizade yurdundan gidip gelenler var ama çok zor oluyo bazı günler evi olanların yanında kalıyolar.. ama eve çıkmayı sorun etmeyin çünkü okulun diğer okullardan ayrı bir havası var insanlar birbirne çok yakın zaten gelince görürsünüz abi kardeş ilişkisini..

tuzlada yok.. altunizade yurdundan gidip gelenler var ama çok zor oluyo bazı günler evi olanların yanında kalıyolar.. ama eve çıkmayı sorun etmeyin çünkü okulun diğer okullardan ayrı bir havası var insanlar birbirne çok yakın zaten gelince görürsünüz abi kardeş ilişkisini..

Ben sağlık raporunu tercihlerimi yapmadan almayı düşünüyorum eğer bir sorun çıkarsa tercihlerimde bulundurmıycam mülakat zamanı mı o raporu getirmeliyiz ve mülakatlar kaç gün sürüyor?Bu sorularımı cevaplarsan sevinirim.

tercihlerini yapmadan alma bence sağlık raporunu çünkü o raporu almak için 170 tl gibi bi para ödüyosun.. mülakat 1 gün sürüyo.. mülakatlara getirmek zorunda diilsin diye biliyorum belli bi süre veriyolar o zaman kadar götürüceksin o size bildirilir.. okulun internet sitesinden de öğrenebilirsin

tercihlerini yapmadan alma bence sağlık raporunu çünkü o raporu almak için 170 tl gibi bi para ödüyosun.. mülakat 1 gün sürüyo.. mülakatlara getirmek zorunda diilsin diye biliyorum belli bi süre veriyolar o zaman kadar götürüceksin o size bildirilir.. okulun internet sitesinden de öğrenebilirsin

Puanım itü deniz ulaştırma için kesin tutuyor 26bininciyim benimde öyle düşünmemin nedeni eğer raporda bir sorun tercihimde denizciliği yazmamak zaten bu rarporun 2 sene geçerliliği varmış öğrendiğime göre peki ben raporu bu hafta almassam mülakatı geçip bana raporu al dediklerinde rapor için gittimde bir sorun çıkarsa izlememiz gereken yol nedir malum tarih o zaman ağustosun sonunu gösterir ve diğier üniversitelere yerleştirmeler yapılmış olur.

bu sene bitecek deniliyo ama kesin bişey belli diil tabi bu sene girecekseniz zaten hazırlık okucağınız için maçka da 1 sene sonrasına biter.. zaten yurdu sorun etmenize çok gerek yok tuzlada kira fiyatları uygun denilebilir

puanım kitapçıklarda türkçe die gecen bolume yetio oraya gırenlerde maçkaya gıdıo mu ?bide msn adresini verir misn bi kaç sorum daha var cevabın için tşk ederim

maçkada abdi ipekçi devlet yurdu kesinlikle orda kalmanızı öneririm.. ben orda kaldım memnundum özel yurt kadar kaliteli olmasa da türkiyedeki en iyi devlet yurdu diyebilirim zaten okula 1 dk mesafede ve maçka olması büyük avantajları.. aylık size belli bi miktar ymek fişi veriyolar ücretsiz resmen bedavaya kalıyosunuz..

Geri