İzmir GOSS Merkezinin Adresi

tamam alp. Ben 23 de girecem sınava. 21 de gidecem. yerini buraya yazarım. bende liman başkanlığıdır diye tahmin ediyorum. ben istden gidicem izmire. istanbulda yer kalmadı çünkü.

arkadaslar bende izmirde girecegim sınava ve sınavın lıman baskanlıgı 3. katında olacagı haberini aldım bilgisi olan ltf teyit edebilirmi?

arkadaşlar. izmir liman başkanlığı beşinci kat da sınav yapılıyor. mondro meydanındaki kapıya sırtınızı verin deniz e kadar hiç sapmadan yürüyün. kordon a geldiğiniz zaman sağ taraftaki 3. bina. ve 5. kat sınav yeri. ben bugün bizzat gittim gördüm.

Gemiadamları Online Sınavları (GOSS)
İzmir Bölge Müdürlüğü hizmet binasının 5.katında
Gemiadamları Online Sınav Salonunda
yapılacaktır.

Adres: Atatürk caddesi no:178 Pasaport/İZMİR​
(1.Kordon, Cumhuriyet Meydanı)​

Gemiadamları Online Sınavları (GOSS)
İzmir Bölge Müdürlüğü hizmet binasının 5.katında
Gemiadamları Online Sınav Salonunda
yapılacaktır.

Adres: Atatürk caddesi no:178 Pasaport/İZMİR​
(1.Kordon, Cumhuriyet Meydanı)​

forumunu bulamadımda bende Kocaeli goss merkezine nasıl giderim,yani otobüslemi yoksa trenlemi gitmek iyi?biyerde adres yarımca diyor biyerde başka biyer.varmı tarif edebilecek olan ?

İki türlü de gidilebilir,
Tren daha iyi olur zannedersem, istasyondan bir şehiriçi otobüsle geçilebilir.

-Ayrıca otobüsle gelinecekse istanbuldan (Tütünçiftlik) otobüslerine binilmeli.(Metro Firması uğruyor.)
Tüpraş yakınlarından da yine şehiriçi otobüsle geçilebilir.

Sınavdan önce gidip bir görmek iyi olacaktır.

teşekkürler, yarın sınav merkezini arayıp soracam bir kez daha çünkü heryerde farklı noktalarda gostermiş binayı,yani kimi izmit demiş,kimisi derincede demiş,ikilemde kaldım.

bu sınav ilk defa ehliyet çıkaracaklar için en son bikaç soru soruyorlar o sınav mı o sınavsa izmirde nerde oluyor nevvar salih işgören dedi biri biride bazen gemi de oluyormuş salı çarşamba yani 11-12 aralık 2013 deki ne giricem ben bilen varsa nerde sınav yazzsın :)

Geri