Yeni sistemle beraber sorularda değişmiş olacakki 20 sorudan sadece 2 tane soruya denk gelebildim. Hatırladığım sınav soruları şöyle özetleyeyim
1. elektromanyetik dalganın gücü aşağıdakilerden hangisidir diye sormuş, şıklarda pals, genlik, frekans filan vardır ben pals dedim
2. Ecdisde zoom ne amaçla yapılır diye sormuş, şıklar birbirinden saçmaydı
3. Harita kataloğu ne sıklıkla yayınlanır? Ben her yıl dedim
4.SHA nereden ölçülür diye sordu, ben Aries yıldızından itibaren dedim
5.Mid lat hangi durumlarda MLat olarak kullanılır gibi bir soru vardı, enlem farkı 5 dereceyi geçmeyen seyirlerde diye cevap verdim
6. Demirde trol dışında balıkçılıkla uğraşan geminin fenerleri sorusu vardı
7.Cayro pusulanın aksamlarını tutan eleman nedir diye sordu, emin olamadım ama spider eleman diyecevap verdim
Seyir sınavı tecrübesi olan varsa lütfen paslaşalım, sorular çok değişmiş geldi bana
1. elektromanyetik dalganın gücü aşağıdakilerden hangisidir diye sormuş, şıklarda pals, genlik, frekans filan vardır ben pals dedim
2. Ecdisde zoom ne amaçla yapılır diye sormuş, şıklar birbirinden saçmaydı
3. Harita kataloğu ne sıklıkla yayınlanır? Ben her yıl dedim
4.SHA nereden ölçülür diye sordu, ben Aries yıldızından itibaren dedim
5.Mid lat hangi durumlarda MLat olarak kullanılır gibi bir soru vardı, enlem farkı 5 dereceyi geçmeyen seyirlerde diye cevap verdim
6. Demirde trol dışında balıkçılıkla uğraşan geminin fenerleri sorusu vardı
7.Cayro pusulanın aksamlarını tutan eleman nedir diye sordu, emin olamadım ama spider eleman diyecevap verdim
Seyir sınavı tecrübesi olan varsa lütfen paslaşalım, sorular çok değişmiş geldi bana