İzmir'de Gmdss Goc kursu var mı ?

Arkadaşlar bu konuda yardım istiyorum. Goc eğitimi almak için izmirde bir irtibat numarası biliyor musunuz ?
Başka bi yer veriyormu bilmiyorum ama İzmir'deki en iyi ve tek yer DEÜ Denizcilik Fakültesi'dir. 7 adet GMDSS simülatörü bulunan tek okuldur. Fakülte öğretim görevlilerinden Uzakyol Kaptanı Burak Köseoğlu tarafından verilen iyi bir GOC eğitimi alabilirsiniz. İrtibat numarası 02324128855-Kürşat beyden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

valla arkadaşımmm enbüyük sorun bu zatenn...koskocaa ege nin merkezii izmirdee böyle bir kurs yokk....aslında 9 eylül ünüversitesi veriyorr ama kontenjanı yakalarlarsaaa....yakalamamaları mümkün deil askındaaaa.. fethiye,marmaris didim ,bodrum, datça,dikili,aliağ,foça,çeçme.kuşadasııı ...vs okadar çok yer varkiii ve burdakii bütün arkadaşlar ist. gitmek zorundaa nekadarr saçmaaa......şuan çeşmede ulusoy denizcilik veriyorr....

Başka bi yer veriyormu bilmiyorum ama İzmir'deki en iyi ve tek yer DEÜ Denizcilik Fakültesi'dir. 7 adet GMDSS simülatörü bulunan tek okuldur. Fakülte öğretim görevlilerinden Uzakyol Kaptanı Burak Köseoğlu tarafından verilen iyi bir GOC eğitimi alabilirsiniz. İrtibat numarası 02324128855-Kürşat beyden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

numara kullanımda değil diyor arkadaşım

Geri