Kandırılıyor Muyum Acaba ?

• Konuyu açan Konuyu açan Mt3
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

Mt3

Küpeşteci
Denizci
geçenlerde bir internet sitesimde iş ilanı gördüm aradım bana dediler gerekli evrakları topla işe başla,bende dedim 30 ekimde evraklarım hazır şimdide adam bana dediki 500 milyon para yolla burdan sana 5 günde gemi adamı belgesi alacağız şirketin adı - Pacific Ocean

Gemiadamı Cüzdanı Sadece Bölge Liman Başkanlıklarından Çıkartılır Kesinlikle başka firma veya aracı kurumların bununla alakası yoktur...

Bunun çıkartılma yöntemi büyük ihtimalle kalpazanlıktır..!!
Gemi Adamı Cüzdanı için bulunduğunun bölgenin Liman Başkanlığına ŞAHSEN başvurman gereklidir....

Pasific Shipping ve Universal Denizcilik Denen Şirketler Gazetelere İlan verip hergün gemici arıyoruz diyorlar ve Geleceklerin birçoğunun da Liman Cüzdanı olmadığını biliyorlar ;) Siz Siz olun iş yapacaksanız aracılara yer vermeyin..

Bunların Ofisleri İzmittedir Bu arada hergün gazete ilanlarını görmekten bıktım...

selam arkadaşlarr ... yüksek oklu mezunuyum elektrik böl!!! pc donanım çok iyi olmak üzere yazılımda iyi saytılır . pc satış ve servis üzerine iş yeim var .. devredip denizci olmak istiyorum m.. samsunsa bir kurs varmış orda kursa gitmeyi düşünüyorum .. fakat merakl ettiğim şey .. nereden ve hangi kademeden başlayacağım .. belli kademesi varmıdır .. iyi kötü bir bölüm bitirdim .. faydası olurmu?

sakın öyle bişey yapayim deme dostum hemen ben ilgilenicem bu konuyla benim adresi biliyosun hemen yaz bana.ben zaten bu işlerle ilgileniyorum gemide çalışmadığım zaman.

öyle kurumlar insanın parasını alıp kayıplara karışır birisi de bizim arkadaşa yapmıştı sonra sicili yandı.öyle söylentilere inanma.

ArkadaŞim Sakin Senden Para İstenİyorsa Verme Ve EĞer Gemİ Adami Olmak İstİyorsan İlk Önce Kendİn Lİman BaŞkanliĞina MÜracat Edİp MİÇo Belgesİ Alman Gereklİ BaŞka KİŞİ Ve KuruluŞlar Bu Belgeyİ Veremez Aklinda Bulunsun Bol Şanslar Murat Reİs

selam arkadaşlar bişi sorucam sizlere benden daha çok bilgi sahibi olanlar var eski çalıştığım şirket evraklarımı vermiyor ben bu kalpazanlardan nasıl alıcam cüzdanlarımı yaaa:(

selam arkadaşlar bişi sorucam sizlere benden daha çok bilgi sahibi olanlar var eski çalıştığım şirket evraklarımı vermiyor ben bu kalpazanlardan nasıl alıcam cüzdanlarımı yaaa

savcılığa suç duyurusunda bulun

Geri