Kaptanoğlu Denizcilik

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

orcizm

Küpeşteci
Denizci
Kaptanoğlu denizcilik hakkında genel olarak bilgisi olan varmı ? gemileri,personeli,stajer maaşları(varsa) nasıl mesela? teşekkürler

çok iyi ama staj için azıcık torpil...orada zabit olabilmen içinde bi kaç yerin sana kefil olması lazım...ii ingilizce lazım sınav yapıyorlar gemi personeli gayet iyi herseyden önce kurumsallaşmış bi firma...staj için gidebiliyorsan şanslısın orada daima kalabilirsen çok iyi olur....

o kadar gözünde büyütme alttarafı bi şirket. şirketleri adlarına göre değerlendirmek yanlış olur. işine gelmezsen anında kapının önünde bulusun kendini. özel sektörün hepsi böledir. ne olursan ol

arkadsım bilmiyorum senin yeterliliğin ne yada hangi okul mezunusun fakat türkiyede yükünü tutmuş yani durumu iyi denilecek bi kaç şirket wardır bunları sırası ile saymaya gerek yok...fakat yakın geçmişte sayılı iyi firma arasında yer alan şirket kaptanoğlu-şener petrol-akbaşoğlu-ditaş-beşiktaş-genel denizcilik-yasa...yani bu liste devam eder gider fakat bu şirketlerde işe başlamak ukalalıkla yada iş bilmezlikle olmaz staj neden wardır bu şirketlerde yetişmek we ilerde ii bi zabit olabilmek için...yanlış anlaşılmasın bunlar sadece aklıma gelen örnekler yoksa bu liste inanın çok uzar ben sadece tanker olarak kısa bi değerlendirme yapmak istedim...yani alt tarafı bi şirket dediğin yerde yada bu tip şirketlerde tutanbilmektir önemli olan denizcilik hayatın boyunca sana refarans olsun diye ...

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri