Katil kim???

• Konuyu açan Konuyu açan CaDi
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
C

CaDi

Misafir
hikayenin kahrmanı bir genç kız. bu kız kendi annesinin cenazesinde daha önce hiç görmediği bir adamla karşılaşır.kız bunu görür görmez aşık olur aşık. ardan birkaç gün gecer. kız adama bir daha rastlayamaz.bunun üzerine genç kız kardeşini öldürür. polis neden böyle bişey yaptığını sorduğunda sizce kız ne cvp verecektir????kardeşini öldürme sebebbi nedir???

bu bir piskolji testiymiş ve bunu doru cvplayanlar öldürebilme zihniyetine sahiplermiş... (IMG:
http://www.turkish-media.com/forum/style_emoticons/default/unsure.gif)

CaDi..........................:Ü:Ü:Ü

şöyle olabılır kardesı kendısınden daha guseldır ve kız asık oldugu adamın ondan hoslanmasından korkmus ve dolayısı ıle o kotu anne wefatı psıkolojısı ıle kardesını oldurdu heralde galıba sanırsam...

gayet basit; polisler kıza neden öldürdüğünü sorduklarında şu cevabı verir: aşık olduğum adama bir kez daha rastlamak için öldürdüm, der yani bence böyle olur.ksc. kardeşini öldürme sebebi; aşık olduğu adam.... ((aşk demek kii böyle birşey insana herşeyi yaptırabiliyor...)):S:S

evet bende kaptan kaptan gibi düşünüyorum çünkü benim de kız kardeşim var. öldürmek için kıskanmak yetmez aşk gibi yaptırım gücü daha fazla bişey olmalalı.
ama şu da olabilir öldürme sebebbi kız kardeşiyle ilgili başak bir neden de olabilir bunun cenazede ki adamla ilgisi yoktur belki de

Zaten soruda kız kardeşi olduğunu söylemiyorki kardeşi erkek de olabilir o yüzden o ihtimal direkt egale durumda ve ben de kaptan'a katıulıyorum.....

Geri