Kıran Denizcilik

sailor74

Küpeşteci
Denizci
Kıran denizcilik hakkında bilisi olan varmı acaba ?? oğrendigim kadarıyle bu yaz yeni gemi alacaklarmış, gemileri hakkında bilgisi olan varmı, bilgi almak istiyorum, teşekkürler...

maaşları baya bi dusurmusler oyle dengesız sırketlere gıtmeyın 3-5 senede bır toplanıp haylıce dusuruyorlar kafasına gore gıtsınler gurcu calıstırsınlar yazık gunah koca dokmecıde 2600- 2700 dolarlara zabıt mı olur gıdın yabancı fırmalara kardesım ezdırmeyın kendınızı hemde maası tl oduyor ,Türk denızcısı prangalarından kurtulmalı ! bugun aynı tonajdakı gemıde elın avrupalı armatoru 3600 -3900 usd oduyor yazıklar olsun !!

Yasa 2300 veriyor densada 2700 dökmeciler ağızbirliği yapmışlar heralde maaşlar aynı sohtorik 3000 veriyor
Güzel sölemişsinde torpilaiz nereye başvuralım
Gidin yabancı şirkete demesi kolay
Siz berede çalışıyorsunuz

Kıran denizciliğin şuanki durumu nedir? Birçok şirket stajjyerlerini belirlemişken ben mk stajyerliği için görüşmeye gittiğimde bana çok daha sonra gel daha belirlemedim demişlerdi. Kumanya, gemileri, seferleri, kısaca maaşları hakkında bilgi verir misiniz?

kıran gemilerinde pek stajer çalıştırmıyor artık. bunun sebebi gemi tonajlarının hepsinin yüksek ve uzak sefer yapıyor oluşu. 2013 öncesinde tk tipi kısa sefer çalışan gemiler varken sorun olmuyordu, fakat artık yok.

Geri