Kıyı Kaptanlıgı

adalibalikci

Küpeşteci
Denizci
degerli mod arkadaşlarım kıyı kaptanlıgıyla ilgili bilgiler almak istiyorum ve bu işle ilgili sınav veya ders veren kurumları ögrenmek istiyorum saygılarımla şimdiden emekleriniz içöin teş ederim...

Kıyı Kaptanlığı ehliyeti kalktı.
Gemi Adamları yönetmeliğinden çalışmak istediğiniz bölgeye göre ehliyet seçiniz.
Ticari mi yoksa balıkçı mı yoksa yatta mı çalışmak isteğinize göre,
Ondan sonra yardımcı olalım.

degerli mod arkadaşım ben amatörce kendi teknemle amatör balık tutkunuyum tekne almayı düşündüğüm için ehliyet gerekliliği duydum o yüzden siz bana uygun olanı yazarsanız şimdiden minnettar olurum saygılar teşekkürler

sayın mod arkadaşım bana bu konuda hangi sınavları çalışmam gerektiği hakkında bir bilgi ve sitemizde varsa dersler hangileri oldugu hakkında bilgi verseniz çok memnun olurum şimdiden emege saygılar...

Selam...

Yeterliliklerle ilgili çok değişiklik oldu, eğer yeterliliğini almak istediğiniz ehliyet '' Şahsınıza ait bir tekneyi kullanmaya yetecek düzeyde,, olacaksa ihtiyacınız olan belge '' Amatör Denizci Belgesidir,, bu belgenin alınması ile ilgili olarak bir çok özel eğitim kurumu eğitim vermektedir, ama benim size tavsiyem,, '' Amatör Denizcinin Elkitabı,, nı edinmeniz ve sadece o kitaptan çalışmanızdır.. ( Ben böyle kazandım ) daha detaylı bilgiyi aşağıdaki siteden alabilirsiniz..

Amatör Denizcilik Federasyonu

Geri