Konteynır Numarası Sorusu

okyanusçatlağı

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar konteynır numaası hakkında yanlış bilgi mevcuttur. sınavda dikkat edin

Konteynır no su şu şekildedir.

11 ADET DIR

XYZU 154987 5

SON KISIMDA GÖRDÜĞÜNÜZ 5 DİĞER RAKAMLAR ARASINDA BOŞLUK VARDIR VE KARE ÇERÇEVE İÇERİSİNDEDİR. YANİ 4 HARF VE 7 RAKAMDIR. SİZE SINAVDA SORULAN SORULARI HAZIRLAYAN KİŞİ TORBA OLDUĞU MECHUL. BAĞZI SORULARIN CEVABI YANLIŞ. BİDE YÖNETMELİK DEĞİŞTİĞİ HALİYLE BAZI SORULARIN CEVAPLARIDA DEĞİŞMESİ GEREKİR. AMA GÜNCELLEME YAPMIYOLAR

aynen bu soru bana 2 farklı şekilde gelmişti. ben de sığır gibi eski test kaynaklarından dolayı 10 demiştim. sonuç 90 dı. Haklısın Kordoba.

mesala bir güncellenmemiş soru da şu:
hukuk sınavında; kaptana tahliye limanında orjinal konşimento verilmeden kaptan yükü teslim etmez yazıyor.
böyle bişey yok. kaptan yükü teslim aldıktan sonra ( yükleme limanına) orjinal konşimento kaptana acente aracılığı ile teslim edilir.
daha konşimentonun hangi limanda alındığını bilmiyorlar.

Bir yanlış cevaplı soru daha şu, daha doğrusu kurallar değişti ama güncellnmemiş soru.
gemilerde baca gazından çıkan gaz veya dumanın emisyon oranı en fazla kaç olmalıdır gibisinden soru var.
onun cevabı 1.5 gözüküyor. fakat yeni kurallar 1 olacak diyor.
gerisini siz düşünün

mesala bir güncellenmemiş soru da şu:
hukuk sınavında; kaptana tahliye limanında orjinal konşimento verilmeden kaptan yükü teslim etmez yazıyor.
böyle bişey yok. kaptan yükü teslim aldıktan sonra ( yükleme limanına) orjinal konşimento kaptana acente aracılığı ile teslim edilir.
daha konşimentonun hangi limanda alındığını bilmiyorlar.

Bir yanlış cevaplı soru daha şu, daha doğrusu kurallar değişti ama güncellnmemiş soru.
gemilerde baca gazından çıkan gaz veya dumanın emisyon oranı en fazla kaç olmalıdır gibisinden soru var.
onun cevabı 1.5 gözüküyor. fakat yeni kurallar 1 olacak diyor.
gerisini siz düşünün

yani 1.5 işaretlersek doğrumu kabul edilecek ?

bu konu hakkında bişey desem sorumlu olmuş olurum. sınav kurulunun bu sorunun cevabını düzelttimi bilmiyorum. hangisini seçmeniz gerektiği size kalmış malesef

Merhabalar,
1-) Kaptan şirket bilgisi dahilinde konşimento olmadan LOI karşılığında limandan kalkabilir. Tahliye limanında orjinal konşimento teslim edilmeden tahliyeye başlamaz.
2-) Emisyon değeri 2015'ten itibaren %0.1'e düştü.

arkadaşlar konteynır numaası hakkında yanlış bilgi mevcuttur. sınavda dikkat edin

Konteynır no su şu şekildedir.

11 ADET DIR

XYZU 154987 5

SON KISIMDA GÖRDÜĞÜNÜZ 5 DİĞER RAKAMLAR ARASINDA BOŞLUK VARDIR VE KARE ÇERÇEVE İÇERİSİNDEDİR. YANİ 4 HARF VE 7 RAKAMDIR. SİZE SINAVDA SORULAN SORULARI HAZIRLAYAN KİŞİ TORBA OLDUĞU MECHUL. BAĞZI SORULARIN CEVABI YANLIŞ. BİDE YÖNETMELİK DEĞİŞTİĞİ HALİYLE BAZI SORULARIN CEVAPLARIDA DEĞİŞMESİ GEREKİR. AMA GÜNCELLEME YAPMIYOLAR

Merhabalar,

bende 11harf ve rakam kodundan olusur olarak biliyorum. Butun kaynakların neden 10 olarak cevapladıgına bir türlü anlam veremedim. En sonda kare icinde yazılı olan konteyner guvenlik numarası neden dahil edilmesin ki

Geri