Konteynr Gemileri

yıldıray derya

Küpeşteci
Denizci
bu gemiler genelde yüksek donanıma sahip gemilerdir ful otomasyon tekniğe sahip aynı zamanda süratli ve genç gemilerdir. Konteynr gemileri kargo sınıfının en zor çalışma şartlarına sahip gemileridir hiç uyku uyutmaz, durmadan seyir, limanda minimum saat demir ,sürekli yanaşma ,yükleme ve tahliye sıfır istiraat yüksek tempo .
personelin sözleşmeleri 3+1 4+1 6+1 bir kontratlar şeklinde Allahtan kısa dönemlere tekamül eder. benim stajım yaklaşık beş ay oldu non stop çalışıyorum inanılmaz yoruluyorum ama teknik olarak yetersiz olmadığım için çok sıkıntı çekmiyorum personeli seviyorum süvarim dahil bütün zabitlerimi sever sayarım onlarda beni. 11.03.2012 23.00 saat itibari ile doğu akdeniz hattının türkiye ayağı mersin limanına girmek üzereyiz. buradan çok kısa bir süre sonra israil,mısır iskenderiye.sonra italya limanlarına hareket edeceğiz deniz güzel konteynr gemisi zor .herkeze çalışmalarında sonsuz başarılar diler hepinize sakin,sakin denizlerde seyirler temenni ederim. y.öncel Derya
güv. stajyeri. 2012 TÜRKON TEŞKKÜRLER

slm denizci arkadaşlar ben trakyadan yazıyorum daha yeni başlıycam yeterliligim kamarot avantajlarım ve dejavantajlarım nelerdir ayrıca maaşlar nasıl gidiyor hepinize şimdiden çok teşekkür ederim

Kamarot kardesim alisman icin ilk yetekilik ilk cikista yaridm edersin ascibasina kendi duzninide krarsin deniz ve kamara oalrak servisini yaparsin zaman icerisinde manevralarda izler ogrenir yardimci olmaya baslarsin gemicilige yukseltirsin hayat sartlari isin verir ve yormazsa deniz snei kaptanliga kadar yukselirsin zorludur ama imkansiz degildr meslege denize his gelmissin gemideki duzene uy sonrasi kay her yeterlilik icin bu bole maaslara fazla takilma degisebiliyo denizcikigi yapicaksan zaten yapicaksindir maas en son is olsun ilk elde selametle hayirli olsun

teşekkür ederim arkadaşım sence yeterliligimi ne yapmalıyım nasıl yükselebilirim beni işten kimse yıldıramaz öyle bir yapım var mücadeleyi seviyorum ayrıca bi sorunum daha var deniz tutmasına alışırmı insan sen nerelisin sen ne görevdesin benim adım serkan tekirdaglıyım sana çok tşk ederim arkadaşım

Geri