Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Once güverte için 12 makine için 6 ay staj yapıyorsun, ardından sınava girerek ehliyeti alıyorsun.
Sınav kpss fln dgl GASM'ın hazırladıgı ehliyet sınavları sadece denizcilik konularında
Denizcilik Hangi Puan Türünden Alım Yapıyor?SAY/EA?
Boy ve Kilo Sınırı Varmıdır?
SAY puan türünde alıyor.
Boy kilo sınırı öss kitapçığında yazıyor fakat çok büyük bir fiziki sorunun olmadıkça ki okula kayıt olurken zaten gemi adamı olur raporu alıyorsunuz.Bu raporu aldıktan sonra boy kilo bakımından karşınıza problem çıkmaz.
bende onu düşünerek mesajımı değiştirdim az önce.Güverte ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümleri SAY puan türünde alıyor.Deniz İşletme bölümleri EA.
bende onu düşünerek mesajımı değiştirdim az önce.
Deniz İşletmeleri Yöneticiliği vb bölümlerinde herhangi bir mülakat ve boy kilo sınırı yok diye biliyorum.
Benim bahsettiğim Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği[/quote
Anladım.Sağol Kesin ve Net Olarak Nereden Öğrenebilirim Boy ve Kilo Sınırını?
Anladım.Sağol Kesin ve Net Olarak Nereden Öğrenebilirim Boy ve Kilo Sınırını?
2009 ÖSYM yerleştirme kitapçığından öğrenebilirsin,onlar değişmez her sene aynıdır.Dediğim gibi hiçbirşey de bulamayabilirsin.Deniz İşletmeleri Yöneticiliği vb bölümler için bu tür kısıtlamalar yok.Kısıtlamalar Güverte ve DUIM için geçerli.