KTÜ Deniz Bilimleri Fakültesi

zebanil

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar tercihlerimi yapıyorum itü de yazdım ama büyük ihtimal ktü olacak ktü güverteden mezun olunca hangi rütbe ya da ehliyetle mezun oluyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.

çok teşekkür ederim =) çok sevindim gercekten =) peky mezun olur olmaz çalışmaya başlayabiliyor muyuz? Yoksa sınava girmemiz gerekiyor mu ? Ben kpss den kactığım için öğretmenlik yazmıyorum :/

Once güverte için 12 makine için 6 ay staj yapıyorsun, ardından sınava girerek ehliyeti alıyorsun.
Sınav kpss fln dgl GASM'ın hazırladıgı ehliyet sınavları sadece denizcilik konularında

usta deniz ulaştırma işletme mühendisliği ile güverte arasında ne fark var acaba.. iki bölm aynı işi yapıyo açıklaması var ama isimleri nedn değişikk mezun olunca güverte mi?-deniz ulaştırma işletme müh. ünvanımı veriliyor?.. yrdım edersnn sevinirim..

Denizcilik Hangi Puan Türünden Alım Yapıyor?SAY/EA?
Boy ve Kilo Sınırı Varmıdır?

Güverte ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümleri SAY puan türünde alıyor.Deniz İşletme bölümleri EA.
Güverte ve DUİM için boy kilo sınırı öss kitapçığında yazıyor fakat çok büyük bir fiziki sorunun olmadıkça ki okula kayıt olurken zaten gemi adamı olur raporu alıyorsunuz.Bu raporu aldıktan sonra boy kilo bakımından karşınıza problem çıkmaz.Deniz İşletme bölümlerinde mülakat yok zaten diye biliyorum :)

SAY puan türünde alıyor.
Boy kilo sınırı öss kitapçığında yazıyor fakat çok büyük bir fiziki sorunun olmadıkça ki okula kayıt olurken zaten gemi adamı olur raporu alıyorsunuz.Bu raporu aldıktan sonra boy kilo bakımından karşınıza problem çıkmaz.

Ben Dün İstanbul Teknik Universitesini Aradım Sordum Eşit Ağırlık Puan Türünden Alıyormuş...Forumda Sayısal Diyorlar Hala Anlayamadım
1 Sorum Olacak Boy 1,84 Kılo 95 Sorun olurmu?

Güverte ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümleri SAY puan türünde alıyor.Deniz İşletme bölümleri EA.
bende onu düşünerek mesajımı değiştirdim az önce.
Deniz İşletmeleri Yöneticiliği vb bölümlerinde herhangi bir mülakat ve boy kilo sınırı yok diye biliyorum.
Benim bahsettiğim Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği

arkadaşlar ben bu sene karadeniz teknik üniversitesi deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği bölümünü kazandım.bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.bildiğim kadarıyla itü de 2. sınıfın başında bölümlere ayrılma gibi bi şey varmış.bu durum ktü de de var mı ? var sa hangi secenekler geliyo önümüze ? şimdiden teşekkürler :)

ben öle bişey olduğunu sanmıyorum ama okul başlayınca bi araştırıp sana haber veririm. bu arada hayırlı olsun tebrik ederim :)

Mülakatlar psikolojik ve bedensel olarak ayrılıyor. bedensel mülakat şınav mekik boy kilo orantısı durarak sıçrama ve düz yürüyebilme üzere yani kolay psikolojik mülakat da çeşitli sorular soruluyor neden bu bölümü seçtin tarzı. mülakatları sıkıntı etmeye gerek yok sağlık raporu için bilgileri de hastaneden alabilirsin.

Geri