Ktu Ve Itu

JackSparrow

Küpeşteci
Denizci
Arkadaslar abi ve ablalarim benm bi sorum olucak ben lise son sinif ogrencisiym puanim surekli olarak ktu ye zor yetiyo ancak duydugum kadariyla itu den mezun deilsen is bulma imkanin azmis bu dogrumu yoksa ktu de itu kadar ii mi?? Eger cevaplarsaniz sevinirim

İkisi de saygı değer üniversitelerimizdendir,
KTÜ'den mezun olduğunda iş bulamazsın diye birşey kesinlikle söyleyemeyiz ama
İTÜ veya KTÜ dediğimizde İTÜ tercih etmek daha mantıklı olmalı.

İTÜ nün denizcilikte daha eski,köklü ve çok mezun vermesi diğer denizcilik fakültelerinin bir adım önünde olmasını sağlıyor.Yüksek puan yaparım diyorsan İtü. KTÜ nün puan listelerinde İTÜ VE DEÜ nün altında olmasının en önemli nedenlerinden biri türkiyenin doğusunda olmasıdır. Eğitim olarak pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Eğitim gerçekten disiplinli ve güzel.Ktü için eğitim ve iş bulmama gibi bir düşünce olmasın aklında. Dediğim gibi sadece uzaklığı var,hele birde batıdan geliyorsan. Saygılar

itüden mezun ingilizcesi zayıf birisi vardır katüden mezun ingilizcesi itülüye göre daha iyidir. bu meslekte açıkta kalıp kalmama iyi yere gidip gidememe kendini geliştirmene bağlı hocam üniversitenin seviye farkını yabancı dil seviyesi ile kapatabilirsin hatta ek olarak deniz kıyısı ülkelerin dillerini bilirsen farkı kapatmakla kalmaz fark bile açabilirsin katü mezunu isen itülü zayıf biri ile aranda.

itüden mezun ingilizcesi zayıf birisi vardır katüden mezun ingilizcesi itülüye göre daha iyidir. bu meslekte açıkta kalıp kalmama iyi yere gidip gidememe kendini geliştirmene bağlı hocam üniversitenin seviye farkını yabancı dil seviyesi ile kapatabilirsin hatta ek olarak deniz kıyısı ülkelerin dillerini bilirsen farkı kapatmakla kalmaz fark bile açabilirsin katü mezunu isen itülü zayıf biri ile aranda.

Kesinlikle kendini geliştirmenle alakalı.

Geri