Liman Başkanlığı Cüzdanımı kaybetti

mustiakkar

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar benim sorunum daha büyük başarı belgem iskenderun liman başkanlığına geldi.ardında memur benden liman cüzdanını ve üni.diploma fotokopisini istedi bende verdim.şimdi başarı belgesi ankaradan onaylanmış gelmiş.yanlız liman cüzdanım ortada yok.alan memur ben almadım diyor.ne yapayım bilmiyorum.acaba ankaradamı kaldı benim cüzdan.mersine gidip cüzdan değişecekti ama cüzdan yok.ne yapmam lazım?

kayıp ilani ver gazeteye ve o ilan ile tekrardan başvuru yap bir ihtimal daha var hangi limana kayıtlıysan başkanıyla görüş kolaylık sağlasın ayrıca ankarayla da görüşebilirsin durumu anlat bi bakınsınlar veya yol göstersinler merak etme sonuçta sen sisteme kayıtlısın bi şekilde halolur inşallah.

onu biliyorumda yokmudur bu işin başka yolu.pazartesi gidecem adam ben almadım diyecek yine bende liman başkanının yanına çıkacam.liman başkanıda pek sallamıyacak.inşallah dolapta filandır.belki başkası benim belgemle yurt dışına çıkış yapmış bile olabilir.kısacası pazartesi liman başkanlığı arı kovanına dönecek.

Geri