Liman Cüzdanı Basım Merkezi

Captaineren

Küpeşteci
Denizci
liman cüzdanı basım merkezi istanbula taşınıyormuş şuan istanbulda tadilat yapılıyormuş limanla konuştum böyle dedi verdigim cüzdan gelmesi uzun sürücek dedi net bir bilgi vermedi böyle sistem değişikligi olur mu gemiye yetişemeyecegim o kadar bekledim gitmek için böyle sistem olmaz basım merkezi ile ilgili yeni bilgisi olan var ise yazarsa herkes için iyi olur saygılar .

liman cüzdanı basım merkezi istanbula taşınıyormuş şuan istanbulda tadilat yapılıyormuş limanla konuştum böyle dedi verdigim cüzdan gelmesi uzun sürücek dedi net bir bilgi vermedi böyle sistem değişikligi olur mu gemiye yetişemeyecegim o kadar bekledim gitmek için böyle sistem olmaz basım merkezi ile ilgili yeni bilgisi olan var ise yazarsa herkes için iyi olur saygılar .

merhabalar.. ben de ayni durumdayimm.. buyuk ihtimalle ben de yetisemicem gemiye 12 gundur liman cuzdanimin basim merkezine ulasmasini bekliyorum..
benim bildigim karakoyde ki liman baskanligi kucukcekmeceye tasiniyor ancak basim merkezinin tasindigini bilmiyordum..

ne zamn cuzdanimin teslim edilecegi hakkinda takribi bir bilgi bile alamiyorum.. benzer durumda olan arkadaslar da son durum hakkinda bilgi verebilirse sevinirim..

ARKADAŞLAR BENDE AYNEN SIZIN GIBI BEKLIYORUM..ANKARA YI ARADIM 1 AYDIR BEKLIYORUM DEDIM..BANA BASIM MERKEZI ISTANBUL A TASINDI,BIZ EVRAKLARI ORAYA GONDERDIK DEDI.YANI CUZDAN BASIMI VE İŞLENMESI ORADA OLACAK..COK ASIRI YOGUNLUK VAR GEC KALABILIR DEDI. NUMARA VERDI BANA ORAYI ARA DEDI..ARADIM ORASIDA ISTANBUL LIMAN BASKANLIGINA SORUN DEDI ARTIK BASIM MERKEZI ORASIYMIS.ONLARDA BUYUK IHTIMALLE YOGUNLUK VAR DIYECEK..YANI BEKLEYECEĞİZ KISACASI BENDEDE BILGI SISTEMINI GIRDIGIMDE CUZDAN BASIM MERKEZI TARAFINDAN BEKLENIYOR YAZIYOR..SU ISLER NE ZAMAN DUZELECEK YETER ARTIK YA...

ARKADAŞLAR BENDE AYNEN SIZIN GIBI BEKLIYORUM..ANKARA YI ARADIM 1 AYDIR BEKLIYORUM DEDIM..BANA BASIM MERKEZI ISTANBUL A TASINDI,BIZ EVRAKLARI ORAYA GONDERDIK DEDI.YANI CUZDAN BASIMI VE İŞLENMESI ORADA OLACAK..COK ASIRI YOGUNLUK VAR GEC KALABILIR DEDI. NUMARA VERDI BANA ORAYI ARA DEDI..ARADIM ORASIDA ISTANBUL LIMAN BASKANLIGINA SORUN DEDI ARTIK BASIM MERKEZI ORASIYMIS.ONLARDA BUYUK IHTIMALLE YOGUNLUK VAR DIYECEK..YANI BEKLEYECEĞİZ KISACASI BENDEDE BILGI SISTEMINI GIRDIGIMDE CUZDAN BASIM MERKEZI TARAFINDAN BEKLENIYOR YAZIYOR..SU ISLER NE ZAMAN DUZELECEK YETER ARTIK YA...

31.12.2016 tarihinde pek cok meslektasımızın sertifikaları sona erdiğinden yasanan yoğunluktan dolayı olusan gecikmeye hak veriyorum ancak basvurumdaki gecikmenin son durumu ıle ılgılı; hatta basım merkezının tasındıgını dahi Ankara ' yı arayarak öğreniyorum bu doğrultuda anlayamadığım konu sicil limanlarının gemi adamlarını bilgilendirme hususunda isteksiz davranması!!!

Ben dün liman başkanlığında bir arkadaş ile konuştuğumda kişi bana henüz 05 Aralıktaki kayıtların sisteme girildiğini söyledi. İnanılmaz bir gevşeklik var.. Sonunuz hayırlı olur inşallah...

Ben dün liman başkanlığında bir arkadaş ile konuştuğumda kişi bana henüz 05 Aralıktaki kayıtların sisteme girildiğini söyledi. İnanılmaz bir gevşeklik var.. Sonunuz hayırlı olur inşallah...

Gercekten işimiz cok zor hala liman cüzdanımı bekliyorum bir de hatalı ve eksik basılma endişesi ile beraber. Basım merkezi İstanbul'a tasındı umarım artık bu işlemler daha pratik ve kolay olur..

Arkadaşlar malesef bende çalıştığım için son güne bırakmak zorunda kaldım 12 gün oldu ortada ne cüzdan var ne bir iletişim numarası böyle bir mağdur etme şekli yok ne alt yapı var nede kalifiye personel salmışlar çayıra mevlam kayıra biz işsiz kalmışız yada işimizden olmuşuz gram umurlarında değil tavsiyem herkes bireysel olarak bu allahın belası sistemi bimer üzerinden şikayet etsin belki bişeyler yapılır yoksa bu taşınma işleri o tutmadı bu işlemleri ve orda çalışan gevşekler yüzünden çok mağdur olacağız.. ayrıca bu merkezin telefonu adresi vs herhangi bir gelişme olursa buradan yazarsa hepimiz bilgilenmiş oluruz.

BEN KARAKOYDEN YENI GELIYORUM.BOSUNA HICBIR YERE GITMEYIN .LIMANDAN BANA SOYLENEN.LIMAN BASKANLIGI KUCUKCEKMECEYE TASINDI.DAHA ONIKI ARALIKTA ISLEME ALINMIS CUZDANLARDA SIRA YANI CUZDAN BASIMI ICIN SIRA VAR.BEKLENIYOR.YANI YOGUNLUK VAR.BEKLEMEKTEN BASKA CARE YOK .ISTANBUL LIMAN BASKANLIGININ KUCUKCEKMECEDE NE ISI VAR.YA SABIR

BEN KARAKOYDEN YENI GELIYORUM.BOSUNA HICBIR YERE GITMEYIN .LIMANDAN BANA SOYLENEN.LIMAN BASKANLIGI KUCUKCEKMECEYE TASINDI.DAHA ONIKI ARALIKTA ISLEME ALINMIS CUZDANLARDA SIRA YANI CUZDAN BASIMI ICIN SIRA VAR.BEKLENIYOR.YANI YOGUNLUK VAR.BEKLEMEKTEN BASKA CARE YOK .ISTANBUL LIMAN BASKANLIGININ KUCUKCEKMECEDE NE ISI VAR.YA SABIR

Karakoydeki Liman baskanligi ayrica Ankara da ki basim merkezi de tasindi.. Cogu arkadasimizin 31.12.16 da sertifikalarinin suresi doldugundn gecis asamasina denk geldik.. Umarim yakinda cuzdaninizi basarlar. Son olarak, ben 24.12.16 da basvurumu yaptim dun cuzdan geldi.. Asagi yukari 15 gunluk bir surec oldu..

Merhabalar,

Son zamanlarda cüzdan yeniletmek, sertifika güncellemek vs işlemler için liman cüzdanını bekleyen arkadaşlar var mı? Başvurumu yapalı iki hafta oldu ancak cüzdan elime ulaşmadığı gibi Sefaköy gemiadamları merkezi de telefonlarımı açmaya tenezzül etmiyor bu yüzden bilgi alamıyorum. Sitesinde de sadece cüzdanın basım merkezine ulaşması bekleniyor yazıyor..

Ben 13.12.2018 de başvurdum.Cüzdan 05.01.
2019 da elime ulaştı.Üstüne bir de yeterliliği işlememişler.Tekrar sil baştan başladım.Telefon ile ulaşmak mümkün değil zaten.

Geri