Liman cuzdan'i bitis tarihim 03.03.2015 ayni zamanda 5 temel sertifika bitis tarihimde aynisidir. Gemiden 05.11.2014 tarihinde ayrilmis bulunmaktayim. Fakat gemiden inmeden ben egitimlerimi aldim ve jurnele isletip gerekli evraklari yanimda getirdim. Liman cuzdanimin bitis tarihi uzerinden 1 sene gecmis bulunmakta.. gemiden ayrildigim tarihten de 17 ay gecmistir. Ben gemiden aldigim egitim kagitlariyla 5 temel sertifikami isletebiliyormuyum?
Diger bir sorum da haberlesme dersinden muaf olmak icin goc sinavinan basrili olmamiz lazim. Sinavdn basarili oldum. Fakat liman cuzdanin suresi bittigi için ve 5 temel sertifikalariminda suresi doldugu icin sadece cuzdan harc parasi ve basarili olduguma dair dekontla basvuru yapabiliyormuyum? Ozetle demek istedigim goc'u liman cuzdanina isletirken 5 temel egitim ertifikalarinin gecerlilik suresi olmak zorundami?
Diger bir sorum da haberlesme dersinden muaf olmak icin goc sinavinan basrili olmamiz lazim. Sinavdn basarili oldum. Fakat liman cuzdanin suresi bittigi için ve 5 temel sertifikalariminda suresi doldugu icin sadece cuzdan harc parasi ve basarili olduguma dair dekontla basvuru yapabiliyormuyum? Ozetle demek istedigim goc'u liman cuzdanina isletirken 5 temel egitim ertifikalarinin gecerlilik suresi olmak zorundami?