Liman cüzdanına yeterliliğin işlenme süreci ne kadardır acaba ? Yani bağlı olunan sicil limanından gonderilen liman cüzdanı ne kadar süre sora elimizde oluyor ?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Liman cüzdanına yeterliliğin işlenme süreci ne kadardır acaba ? Yani bağlı olunan sicil limanından gonderilen liman cüzdanı ne kadar süre sora elimizde oluyor ?
arkdaslar ben goss sınavlrını gecıp tum proseduru hllettım son olarak ıstnbul lımanına evrkalrımı verdım ordınom ıle bırlıkte bana salı gunu gelıp sor dedıler. benım sorum ınternetten cuzdamın ıslenıp ıslenmedıgımı nsıl ogrenebılırım acaba bılgısı oln varmı. tesekkurler