Liman Cüzdanının Kaç Günde Geldiğini Yazıyorum.

asdasdsadsa

Küpeşteci
Denizci
ben çok sıkıntı çektim süre olarak, aşağı yukarı size de bilgi vereyim. 31.12.2016 bitecek evraklar için.

istanbul liman başkanlığına evrakları teslim ettikten 10-15 gün sonra ankaraya gidiyor, ankaraya gittikten 1 gün sonra atlantis sistemine giriliyor.sisteme girildikten 3 gün sonra paketleniyor. paketlendikten 1-2 gün sonra evinizde oluyor.

bilgilerinize. totalde 3 hafta civarı sürüyor her şey

Size bir sorum olacak.
Benim de 31.12.2016 da bitiyor şuan sınavlara girmekteyim.sınavlar 31 aralık a yetişmezse bir problem olur mu acaba?

ben çok sıkıntı çektim süre olarak, aşağı yukarı size de bilgi vereyim. 31.12.2016 bitecek evraklar için.

istanbul liman başkanlığına evrakları teslim ettikten 10-15 gün sonra ankaraya gidiyor, ankaraya gittikten 1 gün sonra atlantis sistemine giriliyor.sisteme girildikten 3 gün sonra paketleniyor. paketlendikten 1-2 gün sonra evinizde oluyor.

bilgilerinize. totalde 3 hafta civarı sürüyor her şey

Gecikmenin çok büyük nedeni sizinde belirttiğiniz üzere istanbul liman başkanlığında evraklarinizin çok uzun süre bekletilmesi.. sicil limanı Karaköy olan pek çok arkadaşim bu konuda çok sıkıntı yaşıyor. . Sadece bir defa Karaköy de ki liman başkanlığına stcw lerimi uzatmak için başvurmştum o günün yoğunluğunu ayrıca yardimci olmasi gereken memur arkadaşların işlerimizi ne kadar kolaylastirdigini ! hatirladikca umarım bir daha önünden bile geçmem diye geçiyor aklımdan. .

Geri