Liman İşlemleri C-Kodu

• Konuyu açan Konuyu açan cidelikaptan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
C

cidelikaptan

Misafir
bu lanet olası c kodu varmıs ve garantı bankasına yatırılıyormus parası
hangı hesaba bılenınız var mı?

Denizcilik Müsteşarlığı Ödeme Sistemi

Denizcilik Müsteşarlığı Ödeme Sistemi Giriş

Tavsiyemiz Bağlı olduğunuz Limanda işlemi yaptırarak C-KODU'nu almanız ve bankaya gitmenizdir.
Yapılan başvurunun C-Kodu'nu öğrenmek için Giriş Yaptıktan sonra En altta bulunan TÜM BAŞVURULARIM kısmına tıklıyoruz.

Giriş Yapmak : Bireysel Bölümüne giriş yapıyoruz, Formu doldurup yapacağımız işleme göre yandan Liman işlemleri bölümünden seçiyoruz.

Örneğin yeterlilik değişiyoruz;

Yeterlilik belgesine tıklıyoruz, Çıkan sayfada formu doldurup hesaplaya tıklıyoruz.

C-Kodu ve Banka Takip kodunu alıp Garanti bankasına gidiyoruz ve bilgileri verip çıkan ücreti yatırıyoruz.

Kolay Gelsin

slmlr.. 17.08.11 tarihinde goss sınavlarını hepsini verdim.bundan sonra yapmam gerekenler nedir?ayrıca eski cüzdanımda bitiş süresi olmayan stcw sertifikalarım var,bunlar ıcın yapılması gerekenler nelerdir?

dediğiniz yere tüm başvurulara tıkladım sadece 1 tane c kodu cıktı ama arkadaşımda 3 tane varmış bende yan tarafta liman işlemlerinden Gemi Adamı Cüzdanı ve Türk Denizci Kütüğüne Kayıt Suretleri ne girdim orda gemi adamı cüzdanını seçtim hesapla dedim 2 tane cıktı başvur dedim başvurdu şuan tüm başvurularda 3 tane kod cıkıyo onlar şöyle 03.07.2012 18:08:29 STCW Belgeleri C88786989 Hüseyin 48,60 1211027 Aktif 03.07.2012 19:14:08 Türk Denizci Kütüğüne Kayıt Suretleri - Gemiadamı Cüzdanı - Cüzdan C17930149 Hüseyin KESKE 12,15 E-Devlet Kapısına İletilemedi. 03.07.2012 19:14:08 Türk Denizci Kütüğüne Kayıt Suretleri - Gemiadamı Cüzdanı - Cüzdan C18078614 Hüseyin KESKE 85,00 E-Devlet Kapısına İletilemedi. bi yerde yanlışlık mı yaptım yoksa herşey doğru mu tereddütte kaldım o yüzden sordum

makine zabiti ehliyeti çıkartacam. yeterlilik belgesi harcının yanında Gemi Adamı Cüzdani ve Türk Denizci Kütüğüne Kayıt Suretleri harcıda var 2 adet çıkıyor. Toplam 3 harç yatırmammı gerekir? bilgi verirseniz sevinirim.

selamlar..ben ehliyeti yükseltiyorum, sınav basarı belgem bugun limana geldi ve ben basvuru yapmaya gittim.Sansıma internette sıkıntı vardı bekleme daha sonra sisteme girişini yaparız dediler..Az önce http://odeme.denizcilik.gov.tr/ sitesini actım ve harç bedeli 76,5 tl çıktı basvur dedigimde is kaydınız alınmıştır ve c kodunu yazdı..Tüm basvurulara baktığımda ise tam 6 farklı işlem çıkıyor hepsi de bugun açılmış..Bu normal mi ve parayı yatırırken sadece c kodunu bankaya söylemen yeterlii dediler nasıl olacak şimdi?

selamlar..ben ehliyeti yükseltiyorum, sınav basarı belgem bugun limana geldi ve ben basvuru yapmaya gittim.Sansıma internette sıkıntı vardı bekleme daha sonra sisteme girişini yaparız dediler..Az önce http://odeme.denizcilik.gov.tr/ sitesini actım ve harç bedeli 76,5 tl çıktı basvur dedigimde is kaydınız alınmıştır ve c kodunu yazdı..Tüm basvurulara baktığımda ise tam 6 farklı işlem çıkıyor hepsi de bugun açılmış..Bu normal mi ve parayı yatırırken sadece c kodunu bankaya söylemen yeterlii dediler nasıl olacak şimdi?

bügün limanda hallettim.sistemdeki tüm başvuruların parasını ödedim..6 farklı işlem toplamda 248 tl..

liman başkanlığınabu aralar çok ugruyorum sınavlar yeterlik yükseltme falan her ödeme yaptığımda işlemlerim haricinde bir 14 tl de alıyorla işlem ücreti herhalde :)

teşekkürler fakat ehliyet sınav harcı olarak banka dekontuna yazmadılar herhangı bır sıkıntı olurmu ? (teşekkürler )

C-KODUYLA ÖDEME YAPTIYSANIZ açıklama kısmında yazmamış olması sorun olmaz çünkü C-KODU ödemesi alındığı ve C-KODU'nun da ne amaçla açıldığı gözükür.

Selamlar, bir sey de ben sormak istiyorum. Uzakyok vardiya muhendisligi icin tum sinavlari gectim. Arkadaslar sertifikalar icin c kodu secerken 7 tane yazacaksin dediler ama ben de 5 adet sertifika belgesi var. ( Tibbi ilk yardim, Tibbi bakim, Ileri yanginla mucadele, ERM, Vardiya tutma) Bu sertifikalar haricinde almam gereken bir sertifika mi var uzakyol vardiya muhendisligi icin yoksa 5 adet sertifika parasi mi yatiracagim?

Iyi aksamlar arkadslar .
Sinirli kaptanlik sinavina giriyorum ancak 1. Turda 3 dersim kaldi . Yeniden kalan derslere girmek icin ne yapmaliyim bikiyormusunuz acaba

Iyi aksamlar arkadslar .
Sinirli kaptanlik sinavina giriyorum ancak 1. Turda 3 dersim kaldi . Yeniden kalan derslere girmek icin ne yapmaliyim bikiyormusunuz acaba

Merhabalar.
Konu aslında epey geride kalmış ama böyle faydalı bir sitede bilgilerin taze kalması bana göre önemli. Belki soruyu soran arkadaşımız için çok bir şey ifade etmeyecek ama benim gibi aramadan burayı bulan birisi için burada kalıcı olsun.

Girmiş olduğunuz sınavlardan bazı dersleriniz kalabilir ve yeniden girmeniz gerekebilir. Bu durumda Gemi Adamları Sistemi üzerinden kendi sayfanızı açıp yeniden girmek istediğiniz ders için ayrı bir randevu veya oturum açmanız gerekiyor.

Geri