Maas ödemeyen şirketler

DİKKAT DİKKAT DİKKAT ERSAGUN DENİZCİLİK ARMATOR HÜSEYİN KOCABAŞ DPA SERKAN ASLANBen konuyu fazla uzatmadan sonucu gıtmeyi severeim tek söyliyceğim sey bu şirketin adını duydugunuz zaman uzak kaçın burdan butun denizci arkadaslarımı kardeslerimi uyarıyorum cok dikkat edin.ben bu sirkette 12 ay calıstım maasları gecıkmeli aldım son maaşım ise 15 ay oldu hala yatıcak insan bu kadar yuzsuz olur ben

Ersagun denizcilik gemisindeki personellerin dikkatine hakkınızı ve emeğinizi almadan gemiden inmeyin togozlu büyük ihtimmalle DPA Serkan aslan ola bilir büyük ihtimmale ERSAGUN DENİZCİLİK Şirket yetkililerine güvenmeyin sakınsebebini sorsanız benim 1 maaş alacağım 16 aydır veremiyorlar şirketArmatoru hüseyin kocabaşı aradım tlf ne dedi senin gibi daha 3 yıldır parasını bekleyen varyani paramizı veremiyorlar maalesefbenim gibi çok kişi alacaklı var o ersagun dnz

Cem denizcilik (ismail şener grubu) Tam 3 kağıtçı zaten pers md. Görünce bile anlarsınız. Son Maaş ve ikramiyeyi alamazsınız dolandırıcılardan aman dikkat.

ersagun da ne gorev yapıyordun bılmıyorm ama ben o soledıklerı yıllardır parası alamayan(hakkını) personeldenım ıtf yaptık olmadı dava acıldı olmadı yanı veysı bey hakkın var SAKIN DUSUNMEYIN BİLE serkan dpa mı olmuss vefalı adamlarmı bak haa:)) bır maasın kalmıs ıyı kurtarmıssın bızım dava hala suruyo

Geri