Maaş ve pirim sıkıntısı yapmayan şirketler

enginyldz

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar maaş ve prim sorunu yaşatmayan geciktirme olmayan şirketleri yazabilirmisiniz.... gemiye çıkcak arkadaşlarımıza yardımcı olur bu bilgiler... şimdiden tşkrler

hyr ben şirketlern verdiği maaşı öğrenmek istemiyorum ... sadece hangi firmalar aksatmadan maaşını ve primini yatırıyo onu öğrenmek istiyorum... geçen bir konu açmıştınız orda sıkıntı yapan firmaları paylaşmıştı dier üyeler o bana çok faydalı olcanı düşünüyorum en azından o firmalara gitmem.... şimdide sadece iyi firmaları yani aksatma yapmayan firmaları öğrenmek istiyorum

Ehliyet belirtseydin ona göre şirket önerebilirdik o yüzden söyledim, ama maaş sıkıntısı yapmayan şirketler zaten belli, çünkü yapanları herkes internette belirtmiş.

Önce şuna dikkat etmelisin;
- Şirketle kontratın doğru bir şekilde imzalandı mı ?
- Şirketle Gemiye katılımdan en az 10 gün önce mulakat yapıldı ve İşe giriş işlemleri ofiste yapıldı mı ?
- Gemiden ayrılacak kişi ile sen gemiye katılmadan önce devir teslim yapma zamanın olacak mı ?

Bu sorulara cevap evet ise , o şirketle herhangi bir sorun oldugunda hakkını arayabileceğin bir kontratın elinde olacaktır.Herhangi bir sorun oldugunda artık gemi ilk türk limanında bağlanıyor.O yüzden kontratlarına dikkat et öncelikle Şirket adı fazla önemli değil, çünkü en iyi dediğimiz şirket bile şu sıralar 2 Aylık maaşları içerde bırakabiliyor.

Geri