Herkeze merhaba , öncelikle şunu belirteyim ailemde herkez denizci (babam yok ) dayım eniştem dedem ben uzun zamandırda bu mesleği takip etme fırsatım oldu , geçenlerde konuşurken fark ettik ki uzun zamandır şirketler maaşlara zam yapmıyor? Ya da biz duymadık ama bende oluşan genel kanı bi kriz bahanesi ortaya atıldı ve 2006 , 2007 yılından beridir gidiyor aynı masal artık bi ses çıkaralım diyorum çünkü yaptığımız işe göre zabitlerin aldığı maaş , hele ki kuruyuk gemilerinde çok düşük seviyelere inde bununlada kalmadı zamanla enflasyona yenik düştü , birde kimyasal tanker vb zor alanlarda çalışanlar için diyorum maaşlar 2900-3100 civarında diye biliyorum ki bu da bence o tempoya göre çok az bir rakam.
Herneyse toparlıyorum demem o ki artık şirketlere diş gösterme vakti gelmedi mi? Senelerdir aynı hikaye milyon dolarlar kazanıyorlar , çoğu filo büyüyor ama bakıyorsun maaşlar hep aynı. Sizinde bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum.
Herneyse toparlıyorum demem o ki artık şirketlere diş gösterme vakti gelmedi mi? Senelerdir aynı hikaye milyon dolarlar kazanıyorlar , çoğu filo büyüyor ama bakıyorsun maaşlar hep aynı. Sizinde bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum.