Arkadaşlar şayet forum üzerindeki soruları 2-3 tekrar yapıp sınavlara geçer sınav içerisinde de 10 dakika konsantre olarak sorulara yapılabilecek sınavlar.
YArdımcı için inanın sınavdan çıktıgımda dahil aklımda soru yoktu ama kitaptan 14 tane geldi gerisi de çok zorlamaz. Hele ki hala yüklemeyi yapan makine nedir, dümende hava nerden çıkarılır gibi sorular gelince sorun yok.
İngilizceye bugun girdim ordan yine yeni soru çok. İlk aklıma geleni işaretleyip geçiyorum. Artık forumdaki sorulardan aşina oluyorsunuz.
İngilizceden güverte sorusu çıktı. Soru türkçe yazıyorumşöyleydi:
Yükleme zabiti yükleme öncesi geminin ........ nı ve max yükleme draftını bilmelidir ? boşluğu doldur.
Cevplarda draft- summer draft vb şeyler vardı
- bir başka soru : Settling tanklarındaki çökelmede sedimentler ve ........ çökelirler.
cevaplarda: dust -water- sludge vb vardı.
Çok kendinizi sıkmadan yapabilecegimiz sınavlar
YArdımcı için inanın sınavdan çıktıgımda dahil aklımda soru yoktu ama kitaptan 14 tane geldi gerisi de çok zorlamaz. Hele ki hala yüklemeyi yapan makine nedir, dümende hava nerden çıkarılır gibi sorular gelince sorun yok.
İngilizceye bugun girdim ordan yine yeni soru çok. İlk aklıma geleni işaretleyip geçiyorum. Artık forumdaki sorulardan aşina oluyorsunuz.
İngilizceden güverte sorusu çıktı. Soru türkçe yazıyorumşöyleydi:
Yükleme zabiti yükleme öncesi geminin ........ nı ve max yükleme draftını bilmelidir ? boşluğu doldur.
Cevplarda draft- summer draft vb şeyler vardı
- bir başka soru : Settling tanklarındaki çökelmede sedimentler ve ........ çökelirler.
cevaplarda: dust -water- sludge vb vardı.
Çok kendinizi sıkmadan yapabilecegimiz sınavlar