Makine Stajeri

bkrcimbom

Küpeşteci
Denizci
arkadaslar yeni yönetmelige göre 6 ay olan staj 12 aya cıkmış yönetmelikte İdarenin onayladığı sınırlı makine zabitliği eğitimini, İdare tarafından onaylanmış eğitim kurumlarında görmek ve altı ayı onaylanmış bir staj defterine uygun olarak gemilerde deniz eğitimi ve altı ayı da onaylanmış bir staj defterine uygun olarak İdarece onaylı atölye tesislerinde atölye becerilerini geliştirme eğitimi olmak üzere toplam oniki aylık onaylı eğitim programını başarı ile tamamlamak deniyor benim sorum su bu 12 aylık stajın tamamını denizde yapan varmı yoksa 6 ayı denizde 6 ayıda karada yapma mecburiyetimiz varmı limandan denen bu bütün limanları aradım daha bu stajı 12 ay yapan türk vatandaşı yok dendi bana, kendi limanım dahil.Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim Saygılar.

Daha stajını 12 ay yapan makineci olmaması çok normal.1/7/2013 tarihinden önce eğitime başlıyanlar sözleşmenin 1/1/2012 tarihinden önceki hükümlerine göre idarece onaylanmış eğitim-öğretim müfredatları uygulanabilir. Denilen o ki daha okulunu bitiren olmadı en az bi iki yıl içinde bu yönetmeliliğin vurduğu stajerler staja çıkacaklar.

Geri