Maxsea 10 Aktivasyon

• Konuyu açan Konuyu açan xelru
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

xelru

Küpeşteci
Denizci
sayın beyLer,
maxsea programını indirdim fakat MAXSEA AKTIVASYONU yaparken msea10kg.exe'yi açın Site key bölümüne bu kodu yapıştırın diyor ben onu bulamadım bana msea10kg.exe setupını atarmısınız

selamlar ben de site kodunu alamıyorum bir türlü yönergeleri takip ediyorum ancak maxsea site keyi göndermiyor key generatöre site key giremiyorum varmıdır yapılabilecek bişey sabah tan beri kafayı yiycem:)

sakin kaptan maxsea10kg yi açıyorum enter site key ve your site key bölümleri var
bu hanelere key girip code 1 ve code 2 yi alıcaz daha sonra maxsea ye bu code ları giricez işlem bu şekildemidir ? benim anladığım site keyide maxsea nin bize vermesi gerekmektedir ancak I want to proceed ı dont need a hardware key sekmesine tıkladığımda manuel aktivasyon seçeneği gelmiyor gerçi gelmesi gerekirmi onuda bilmiyorum ama :) aslında daha önce siteniz sayesinde kurup kullandım ancak formattan sonra basarısız oldum cokda ugrastım ama olmadı teKrar xp ye gecmeyi bile düşündüm :) maxsea10kg ile site key nasıl oluşturulur anlatırsanız cok makbule gecer sitenizi sürekli takip ediyorum sayenizde stcw sınavlarınıdaa verdim sırada başmak. sınavım var onada burdan çalışıyorum umarım tek seferde onuda hallederim tekrar tekrar ilginize tessekur edrrim..

Manual activation kısmına geçmesi gerekir.
Geçmiyor ise:
- İşletim sisteminiz 64 bit ise, 64 bit yaması kurun.
- İşletim sisteminiz Vista veya üzeri ise tüm işlemleri yönetici olarak çalıştırarak yapın.

Yine de olmazsa, C://Program Files/I&M/DongleUpdate.exe dosyasını açarak aynı işlemleri yapın.

sonunda !! perişan haldeyim sabahtan beri hırs yaptım ama oldu sonunda yamayı kurduktan sonra sonuç alabildim ancak formattan önce kurduğumda yamaya gerek kalmamıştı anlamayamadım neyse tekar tskler sakin kaptan..

Geri