Maxsea Windows 7'de Çalıştırma

ktcapitano

Küpeşteci
Denizci
maxsea win. 7 de çalıştırmak mümkün ilgilenenlere bilgi macıyla,

microsoftun sitesinden windows xp virtual indirip bilgsayarınıza kuruyorsunuz, böylece win 7 altında wind.xp'niz oluyor. sonra wind. virtual xp modunu programların altında çalıştırıp max sea kurulumunu yapıyorsunuz, ve aynen xp kurulu bilgisayarda ne yapıyorsanız uyguluyorsunuz, sonrada maxsea'yi çalıştırıyorsunuz.

ben bu şekilde kullanıyorum, hiç sorunla karşılaşmadım.

selametler

windows 7 de maxsea 10 ve maxsea 12 kurdum.
her ikisi de çalışıyor.
ancak kurulum ve kullanım esnasında tüm dosyaları "as administrator" olarak çalıştırmanız gerekiyor.

Biz beceremedik kardes, yonetici olarak setup dosyasını yukledim sonrasında uyumluluk sorunu ayarlarrını yaptım ama sonuc olumsuz. Siz nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz?

wın7 de maxsea çalıştırma

Bende zaten direkt wındosw 7 ye kuramadım öncelikle virtual xp yi kurdum ondan sora sanal xp ye kurabildim ancak böyle 64 bit sistemler için tek çözüm bu virtual xpyi kurabilmek içinde pc deki işlemcinin amd ise amd-v intel istel ise VT destegi (vision technology) olması işletim sistemininde wın7 pro, enterprise veya ultimate olması şart bildiklerim şimdilik bu kadar windows virtual pc için daha ayrıntılı bilgi bu adreste mevcut kolay gelsin..Arama Sonuçları - Microsoft Windows

merhaba kaptan sakin türk benim bilgisayarımda windows 7 home premium var peki ben buna maxsea 12 yi nasıl kurabilirim kuruluyor mu yada bunun xp virarü varmı yada bununla ilgili bidiğiniz başka bir yöntem varmı benimle paylaşabilir misiniz.... rica etsemm...

teşekkür ederin kaptan sakin türk ama sadece bu yamayla bu iş olmuyor bendeki windows home premıum da masea 12 çalışmıyor eğer bununla ilgili yani home premıum da çalıştırma yolu varsa ve bunu benimle paylaşırsanız çok iyi olacak teşekkür ederim yani windows home premiumda maxsea yi kuran varsa bana tarif edebilir mii

Windows Tabanlı XP/Vista/7 64Bit İşletim Sistemlerinde bu yama ile program çalışmaktadır.
32 Bit İşletim Sistemlerinde yamaya ihtiyaç yoktur.
Vista ve üzeri işletim sistemlerinde kurulumlar "Yönetici olarak Çalıştır" opsiyonuyla yüklenerek çalıştırılır.

Home Premium/Professional vs. olması hiçbir fark yaratmaz.

Geri