Medet'İn Son Durumu Nedİr?

Turgut

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar acaba okulun son durumu nedir? mersin üniversitesine bağlandıktan sonra ne gibi değişiklikler oldu acaba? bilgisi olan arkadaşlar varsa ve ccevaplarlarsa sevinirim... (turgut)

Merhaba...
Ben Mersin Üniversitesi Deniz ve Liman işl. Bölümünde Okuyorum.
MEDET Bu Yıl Öğrenci Almıyor.
Elindeki Öğrencileride Mezun Etmeye Bakıyor...
Üstelik Sertifika Verecez Diyerek Para Alıyolar,Sonrada Sertifikayı Vermiyolar...

MEDET Kısaca:

PARANLA REZİL OLMAK DEMEK...

valla o okul kapatılacak diye bir duyum aldım kardesim o yüzden de elindeki ögrencileri mezun etmeye calısıyor olabilirler tabikide orda okuyanlar daha iyi bilir bunu sen orda okuyan birine sor ve ona göre o okula gitmeye karar ver

arkadaşlar ben orda okuyorum öğrenci alınmıyor bize devam ettirilecei sölendi fakat o yönde hiç bi gelişme ve çaba yok büyük ihtimalle kapatılacak

evet ben orda okuorum
arkadaslar okul devam ettırılecek fakat m.ü denızcılık mevzuatı ıle ılgılı tam bır profesyonel calısma ıcındeler ogrencı almamalarının nedenı bu mevzuat su kadarını soyleye bılırım ogrencıler mezun edıldıkten sonra 4 yıllık fakulte yolları aranıor bılgılerınıze sunarım

bılgının kaynagı:Mersin universitesi kimya bölümü başkanı(denız ve tıcaret myo muduru)
mersin millet vekılı
mersin liman müdürlüğü

medet mersin universitesine baglandı baglanalı pek cok ii gelişme oldu bu da bılgılerınıze sunulur

mahkemeye verıcem bunları haklarımızı gasp ettıler bu okula gelecek ogrencı adaylarıa tavsıyem burdakı ogrencıler gıbı koyun olmayın hakkınızı en ufak ayrıntısna kadar arastırın

Cap Kullanıcımızdan alıntı:
["ain, post: 8443, member: 2099"]Merhaba...
Ben Mersin Üniversitesi Deniz ve Liman işl. Bölümünde Okuyorum.
MEDET Bu Yıl Öğrenci Almıyor.
Elindeki Öğrencileride Mezun Etmeye Bakıyor...
Üstelik Sertifika Verecez Diyerek Para Alıyolar,Sonrada Sertifikayı Vermiyolar...

MEDET Kısaca:

PARANLA REZİL OLMAK DEMEK...
nerden biliyosun arkadaşım mezun olduktan sonra aynı düşüncelere sahip olacakmısın bilmiyorum

arkadaslar mersın unıverstesı denız tıcaret myo 2009 oss sınawında ogrencı alacak.harc paralarıda normal dewlet unv. harcları oranında olacak.maksımum 3 sene sonrada okul fakulteye cevrılecek mersın unıversetı bu konuyla ılgılı cok cıddı ve guzl adımlar atıyor.ben bu okulun son sınıf ogrencısı olarak cok bısı ogrendımı soleyemem ama bızı mezun ettıkden sonra verılecek egıtım we materyaller konusunda cok cıddı deısmeler olack!!!

Ben meslek lisesi bilgisayar donanım ağ (network) işletmenliği bölümünde okuorm ve mersin denizcilik ticaret myo bilgisayar teknolojisi ve programlama yazmak istiorm acaba direkt geçiş hakkımız var mı ücret konusu nedir? okuyan arkadaşlar engin tecrübeleriyle bilgi verirlerse ne mutlu ;-/

Arkadaşlar 2 yıllık güverte okumak istediğim için okulları araştırıyorum. Okul hakkında son güncel bilgi paylaşabilecek arkadaşımız var mı ?

1- Öğrenci alıyor mu ?
2- Mezun öğrencilere sertifika , ehliyet veriyor mu ?
3- 2009 puanını biliyormusunuz ?

Geri