Merhaba

darkknight34

Küpeşteci
Denizci
Merhaba ben Emrecan. Okan Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği'nde okuyorum 2 yıllık meslek yüksek okulu. 2.sınıf öğrencisiyim staj için bir yer arıyorum geçen sene yapmadım çünkü iyi bir yer bulamadım fakat bu sene bu düşüncem değişti Dikey geçiş ile 9 Eylül Liman İşletmeciliği Yönetimi bölümüne girmek istiyorum aslında hedefim İstanbul Teknik Deniz Ulaştırma Mühendisliği'ydi fakat ben karada çalışmak istiyorum ve biriyle konuştum o da bana karada çalışmak istiyorsan başka bölümü tercih et dedi bu bölümden mezun olanlar karada fazla iş yapamıyor ve maaşları genel anlamda düşük dedi benim de bu konularda en ufak bir bilgim olmadı için hevesim kaçtı ben de limana yönelmek istedim şuan kafama yatan tek şey Broker'lık gibi gözüküyor birkaç sene çalışıp bir arkadaşla kendi şirketimizi kurmak istiyoruz tabi önce broker'lık işinde de deneyim sahibi olmamız lazım Maliyet hesapları ve Dispeç hesaplarını az çok öğrenmeye başladım ingilizcem de konuşma hariç ileri derecede diyebilirim fakat denizcilik terimleri olarak daha tam anlamıyla bilgim yok kendimi nasıl geliştirebilirim diye tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum brokerlık şirketi kurmak için şuan için en uygun yol ne olabilir düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim inanın çok çok önemli benim için

Geri