Mezuniyet Sonrası Kurslar Hk.

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Namzet

Küpeşteci
Denizci
Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Uzakyol Vardiya Zabiti yeterliliğimi almak için sınavlara gireceğim. GOC'u da aldıktan sonra çeşitli sertifika kursları almayı düşünüyorum. Fakat sivil denizcilik iş bulma ve şirketlerin istedikleri özellikler vb. konusunda pek bilgili değilim.

Bildiğiniz gibi birçok üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinde ve kurslarda çeşitli eğitimler veriliyor. Ben bu kurslardan ECDIS , ISPS , RORO ve KURUYÜK belgelerini almayı planlıyorum.

Rahat bir şekilde iş bulabilmem için bunlar yeterli midir ? Değilse bunların yanında hangi kursları almamı önerirsiniz ?

NOT=Akaryakıt gemileri dışındaki gemilerde çalışmayı düşünüyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar cevap verebilecek tavsiye verebilecek birisi yok mu ? Benim için son derece önemli bir konu

Ecdis... BTM ve Isps yeterli genel Olarak.. Bu 3 ü haricinde tanker yolcu roro çalışcagın gemilere göre tercihen alınacak sertifikalar

Şubattaki sınavda GOC'u alıp direk denize çıkmayı düşünüyorum. İşte o arada da ECDIS-RoRo-BTM-ISPS alacağım. Dönüşte artık.

Hadi belli başlı kursları anladım da bazı kurslar sanki kurumlara para kazandırsın diye isteniyor. Az bir para da değil en aşağı ücret 200 tl.

Ne zaman zorunlu olacakmış bir bilgi varmı ?

Sivil denizcilik iş bulma = sivil denizcilik iş bulma
Kuruyük belgeleri = Yanlış yazmışım ISPS ve BTM'yi kastetmiştim.
Akaryakıt gemileri = Tanker belgeleri

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri