Mülakat

arifcan123

Küpeşteci
Denizci
Merhaba ben Arif itü Gemi makineleri işletme mühendisliği yazıcam i.t.ü nün ösym kılavuzundaki gerekliliğe göre kilonuzun; bozunun son 2 rakamının max. 5 fazla veya 15noksan olması gerekiyor yani benim boyum 1.70 ancak kilom 50 yani 20noksan söylendiğine göre 5 kilo eksiğim var. Mülakatta elenirmiyim başka hiç bir problemim yok gayet sağlıklı ve sportifim. Bilgili veya bu işin içinden biri yardımcı olursa çok sevinirim

Peki ben bir şey sormak istiyorum; eğer aksilik olur da sağlık raporu veya mülakatlar sebebiyle yeterli görülmezsek ne oluyor? Bir senemiz bu yüzden boşa mı gitmiş oluyor; yoksa ikinci sıradaki tercihe mi gönderiliyoruz? Bazı kişilerden "İkinci sıraya gidersin otomatikman." diye duydum; bazı kişilerden de olumsuz cevap aldım. Net bilgiyi nereden bulabilirim?

Ayrıca mülakatlarda saç-sakal mesele olur mu? Saçım uzun değil, ama sakalım keçi sakalı. :) Sıkıntı çıkmaz zannedersem, ilk sene hazırlıkta oluyorum sonuçta?

Eğer elenirsen bir alt tercihine yerleştiriliyorsun.Keçi sakalsa ilk sene hazırlık okuyacağın için sorun olmaz;ama okul başladığında üniforma giydiğinde hergün traş olmak zorundasın...

Peki arkadaşlar itü de okur iken 1. sınıfta benden beklenenler nelerdir üst devreler çok üstüme gelirlermi yoksa bana bir kardeş gibi mi yaklaşırlar aşırı zorlanırmıyım ? yoksa abi-kardeş gibimidir

İkinci tercihimizde yıldız teknik ve dokuz Eylül duim yine daha altına mi yerleşiriz birde boş kontenjan diyenler var tam bilgili birisi cevap verebilir mi

herkese merhaba ben de gmi kazandım ön kayıtla ilgili bir şey sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim mülakata giderken herhangi bir belge gerekiyor mu gemi adamı olur raporu almamız gerekiyor mu yoksa onunla ilgili bize bilgilendirme mi yapılacak şimdiden teşekkür ederim.

gemi adamı olur sağlık raporunu sen öncedende alabilirsin ama bence hiç gerek yok ben geçen sene kazandım daha güncel olur senin için diye yazmak istedim sabah mulakata gittiğinde zaten orda sana rapor vermek için gelen birden fazla sağlık kuruluşu olucak onlar senın mulakat saatine göre mulakat öncesi ya da sonrası seni alıp hastanede raporunu verip geri getirceklerdir

Geri