MYO Üniversite değiştirdi.Yalova Üni.'ne Bağlandı

Kaptan Sakin TÜRK

Kıdemli
Site Yetkilisi
Dekan
Uludağ Üniversitesi'ne baglı olarak devam eden Denizcilik MYO, 2009 yılı itibariyle
Yalova Üniversitesine dahil oldu.

Artık Okulun Adı Yalova Üniversitesi Denizcilik MYO olarak bilinecek.

İlginize,

rica etsem bu bilgiyi biraz daha açabilirmisiniz yani ben denizcilik lisesi 4. sınıf öğrencisiyim bu sene yatay geçişle yalovaya gelmeyi planlıyorum bu durumda ygs ye girip puanlamı tercih yapmamız gerekicek ?

Henüz tam belirli değil puanla öğrenci alacak kendi bünyesinde yine 2 yıllık myo olacak ama 4 yıllıkta olacak ve yeni bölümler açılıyo sanırım bu seneye yetişmez ama yatay geçişle okul içi 4 yılığa geçme ihtimalin çok yuksek geçişte zaten ilk kendi öğrencilerini alacak

Ben o okuldan 2011 mezunuyum. Eğitim kalitesi güzel bir okul. Hocaları da iyi. Şehir olarak da fena değil.

Yalova Üniversitesi; 2 yıllık denizcilik eğitimi veren okulların bence en başında geliyor. Yat işletme ve yönetimi,deniz ve liman işletmeciliği, deniz ulaştırma ve işletme olarak 3 bölümden oluşuyor. Bende bu okuldan mezunum ve memnundum. Yalova Türkiye'nin en küçük ilidir,bu yüzden her yere kolaylıkla gidebilirsiniz. (Otobüs yok denecek kadar azdır,her yere dolmuşla gidilir) Bir öğrencinin rahatlıkla kalabileceği güzel bir şehir. Yeni gidecek olanlar varsa araştırıp kendisi daha detaylı bilgi edinebilir...

Geri