Ne kadar Zenginsin?

parayı tuvalet kağıdı edecek kadar desem keşke olsam da içine etsem parasızlığın gözü çıksın be batsın bu dünya orhaaaaaaaaaaaaaaan aaaaaaaaaaab
i

bosverin ark. zenginlikte neymiş yaaww; gönlümüz zengin olsun yeter, paranın kölesi olacağıma ölürüm daha iyi.......:8:8:8
param yok pulum yok malım mülküm olmasın ziyanı yok.....:P:P:P

yaw ben çok zenginim he ! süper çıktı ama bu bulduğun şeyde benim zenginliğimi göstermioyo neden acaba € felan war us war ama gönlümün zenginliği yok ondan ibre yetmedi bana

sabah uyandıgımda yanımda beni sewen insanların bana günaydın dediklerini duyabilecek kadar yüzümü yıkamak için su bulabilecek kadar dısarda herkes titrerken ewde sıcacıık bir cay içebilecek kadar masaya oturdugumda özenle yapılmış yemegi yiyebilecek kadar insanlara baktıgımda bana gülümsediklerini görebilecek kadar heyacanlandıgımda nefesim kesilenedek kosabilecek kadar her bir yemegin tadını alabilecek kadar saatlerce yüksek sesle kahkaha atabilecek kadar... zenginim.

sabah uyandıgımda yanımda beni sewen insanların bana günaydın dediklerini duyabilecek kadar yüzümü yıkamak için su bulabilecek kadar dısarda herkes titrerken ewde sıcacıık bir cay içebilecek kadar masaya oturdugumda özenle yapılmış yemegi yiyebilecek kadar insanlara baktıgımda bana gülümsediklerini görebilecek kadar heyacanlandıgımda nefesim kesilenedek kosabilecek kadar her bir yemegin tadını alabilecek kadar saatlerce yüksek sesle kahkaha atabilecek kadar... zenginim.
vaaawwwww süpersin dostum; para da ne yaaa bosverin İNSAN olalım yeter......

Kanaat ettiğimiz kadar zenginiz.....kanaat yoksa ;bir evin varsa saray istersin;otomobilin varsa cip istersin ve hakeza...olmadımı da mutsuz olursun, berbat bişey varlık içinde yokluk...kanaat iyidir,güzeldir,haktır,sünnettir

Geri