Nick'inizin Anlamı Nedir?

kedito © - bu bi marka.. yani bi marka olma yolundayım.. anlamını yıllar önce arkadaşlarımın bana taktığı " kedi " lakabı olarak söyleyebilirim..

bende vukaat işte ama ben wukaat olarak değiştirdim böle daha kolay oluo klavye üstünde yazması ondan wukaat oldu olay işte ben...:D

hayatta bazı seyler ıcın rıskı goze almazsak bu hayatta hıcız. her zaman riskli işler yapmaktan zevk almsıımdır kaptanlıkta rısklı bı ıs da n dııım :D:D

görüldüğü üzere prensess... {kendimi çok mu beğeniorm ne:)} ya otobüsteki muavin bile bir insana prenses dermi??çokmu belli oluoo :D lisedeki arkadaşlarım söylerlerdi öylede kaldım galiba!

wallah angelus bır dıızı vardı angel dıee dızıde ii bı vampır vardıı kotularle savasıyodu ama ben o olmadım tabıkıı onun eskı halı angelus tu yanı kotuyken daha sonra ii oldu anam dallasa dondu yaa yazı ya neyse ya nıhayetınde bi isim:)

seyyah((anlamı gezgin ark.)) anlıycağınız gezgin denizciyim; ilk fırsatta inş. mısır'a ayak basıp keops ve kefren'i göreceğim....:?:?:?

Benim ismin anlamını anlatmak uzun sürer, ama Ölümcül Deney (Resident Evil) izleyip oynayanlar bilirler. Orada üzerinde deney yapılan insan gruplarından birinin ismi ve soyismiydi. Sürekli kullanırım :)

Geri