OBA DENİZCİLİK BİLGİ

Kpt Emrah Aydın

Denizci
Denizci
Arkadaşlar oba denizcilikte çalışan veya bu şirket hakkında bilgisi olan varmı ? yani maaş konusunda sıkıntı yaşatıyorlarmı kumanyası vs nasıldır bilen veya duyan arkadaşlar burda bildiklerini paylaşırsa sevinirim..

teşekkür ederim kankacım büyük ihtimalle anlaştık 1+1 i opsiyonlu :D yerine gideceğim arkadaşlada görüştüm şimdilik sıkıntı yok gibi görünüyor.. eğer şirket ağzı yaptıysa çocuk bana ve dediğinin tersi çıkarsa dünya kazan ben kepçe bulurum yani o çocuğu :))

arkadaş sana resmen şirket ağızı yapmış. Rayben bu piyasanın en kaptı kaçtı firmalarından birisi diye duydum. Oba hakkında da pek iyi şeyler düşünmüyorum.

eğer RAYBEN denizciliğin frması ise uzak durmanı öneririm çalışan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sağlabir firma olmadığını biliyorum hatta benide çağırmışlardı çok güvendiğim ve oranın eski personel müdürü beni aradı şirkete varmak üzere iken girmeden geri döndüm bilgine

bilgiler için tşkler arkadaşlar zaten anlaşamadık sonrasında bende iyi şeyler duymadım şirketin kapısında ne idüğü belli olmayan psikopat tipler karşılıyor eğer şirketten alacaklı isen içeri almıyorlar :) orda çalışmayı düşünen arkadaşlar var ise vazgeçsinler çalışsanızda paranızı alamayacağınızın açık işaretidir bu..

Geri