Okuduğum Okulun Yeterliliği 2015 Haziranda Alındı ACİL YARDIM

serhatsmer35

Küpeşteci
Denizci
merhaba denizci abilerim ve kardeşlerim 2015 haziran ayında okulumuzun yeterliliği alındı ve 2 yıldır yeterlilik gelmedi bu mayıs ayında bakanlıktan teftişe geleceklermiş hocalarımızın dediğine göre kesin yeterliliği alacağız gözüyle bakılıyor ama ben inanmıyorum.Asıl sormak istediğim soru şu stajyer ehliyeti çıkartırken liman başkanlığında bir sorun yaşanır mı ? Teşekkür ederim şimdiden

SENİN OKULA KAYIT TARİHİNDE Kİ, OKULUN YETERLİLİK SEVİYESİ REFERANS ALINIR. YANİ MEZUN OLDUĞUNDA OKULUN YETERLİLİĞİ DÜŞÜRÜLMÜŞ OLSA DAHİ, İLK KAYITTAKİ YETERLİLİK İLE MEZUN OLUYORSUN.

KALDI Kİ OKULUN YETERLİLİĞİ VERİLMEZSE ZATEN GEMİADAMI CÜZDANI ÇIKARTAMAZSIN(3000 GROS VAR.ZAB. İÇİN OLAN AÇIK DENİZ STAJI)

SENİN OKULA KAYIT TARİHİNDE Kİ, OKULUN YETERLİLİK SEVİYESİ REFERANS ALINIR. YANİ MEZUN OLDUĞUNDA OKULUN YETERLİLİĞİ DÜŞÜRÜLMÜŞ OLSA DAHİ, İLK KAYITTAKİ YETERLİLİK İLE MEZUN OLUYORSUN.

KALDI Kİ OKULUN YETERLİLİĞİ VERİLMEZSE ZATEN GEMİADAMI CÜZDANI ÇIKARTAMAZSIN(3000 GROS VAR.ZAB. İÇİN OLAN AÇIK DENİZ STAJI)

şimdi 2015 haziranda yeterlilik alındı ben 2015 temmuz-ağustos arası tercih yaptım (yeterlilik var mı yok mu bilmiyordum.)

bu durumda o yeterliliği kapsamaz sanırım(3000grs), yani okulun şuanki yeterliliğine sahip olacaksın, fakat kesin net bilgi almak amacıyla okuldan mezun olanlarda görüşmende fayda var

Geri