ONLINE Gemiadamı Evrak Işlemleri

kaptan1905

Küpeşteci
Denizci

Tüm meslektaşlarıma Selamlar,

Küçük bir sorum olacak, Yaklaşık 10-11 ay üzerine gemiden indim. Liman işlemleri için şahsi evraklarımı hep limana giderek elden teslim ederek yapardım şimdi telefon açarak öğrendiğim bilgiye göre komple online sisteme geçmişler. Ben ehliyet yükseltme için başvuru yaptım lakin 3 gün geçmesine rağmen henüz bir SMS veya mail gelmedi ? Yakın zamanda işlem yapan varmı? Varsa ne kadar sürüyor bu beklemeler, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bende yeterlik yükselt. İçin başvuru yaptım.bende sizin gibi 4 gün bekledikten sonra başvurunuz inceleniyor aşamasına geçti..şimdi evrak yüklenecek evrak isteği yapmalarını bekliyorum..siz aralıklı sisteme girip bakın sms gelmesini beklemeyin..yalnız hizmet hesabı ve ilk defa cüzdan çıkaracaklar dışındaki herşey online...

Teşekkürler bilgi için. Dediğiniz gibi her gün kontrol ediyorum bende belgeleriniz inceleniyor a geçti evrak talep etmelerini bekliyorum. Bu kadar uzun sürmesi saçma. Zaman en değereli hazine. Normalde birgüne tamamlanması gereken işlemler bi haftayı geçecek gözüküyor.

Merhaba arkadaşlar, bende GEMİ ADAMI cüzdanımı ve 9 adet STWC'lerim süreleri bittiği için ONLİNE başvuru yaptım, Başvuruyu yapıyorsun 1.5 hafta bekledim, sonra mesaj geldi telefonuma, UDH bilmem online başvurunuz güncellendi diye E-DEVLET üzerinden girdim, eksik evrak talep etti gönderdim, sonrasında 2 hafta bekldim, yine eksik evrak talep etti, onuda gönderdim, parça parça evrak istiyorlar, ee tabi buda zaman kaybı hep, anlayacağınız 1.5 ay sonunda yeni cüzdanım elime ulaştı. Tabi bu 1.5 ay içerisinde de çok iş talebi geldi ve hepsini kaçırdım. şimdi arayış içerisindeyim ve nasip olursa çıkacağım. Allah kolaylık versin zor ONLİNE işlem, arıyorsun muhatap bulamıyorsun acayip bir sistem gerçekten.

Konuyla ilgili bir şikayet açsak edevlet üzerinden bu işin bir çözüme kavuşması gerek. Dediğim gibi bir günde halledilecek işlem için 1 ay çok büyük bir zaman kaybı. Bizimde bir planlamamız programımız var karada kaldığımız süre zaten kısıtlı. Bu süreninde bu şekilde boşa gitmesi çok kötü bir durum.

Gemi adamı cüzdanı online başvuru

Sıkıntı büyük birşeyler yapabilirmiyiz bu düzen çok saçma ve bizler için çok engelleyici tüm kurslar ve harç ücretlerini yatır sonra muhattap bulamayıp bilinmezde kaybolup beklemek haksızlık ve ezici bunlara dur demeliyiz ama nasi

benden bu gün eksik evrak istediler .İstedikleri evraklari systeme yüklemek istediğimde 'dökümanları eksiksiz yükleyin ' diye bir uyarı çıkmakta ne yapacağımı şaşırdım.

Geri