Pasaport Giris- çıkış Belgesi Vurulmamis!!! Hizmetim Tehlikede!!!

[Cpt.] Elite

Küpeşteci
Denizci
Herkese iyi günler iyi yillar,
Geçenlerde limana gittiğimde hizmetlerim sayılırken, çalıştığım geminin benim çalıştığım süre içinde adana botaş limanına uğradığında pasaportuma giriş ve çıkış damgalarinin vurulmadigi, e devlet yada karakoldaki sistemlerde geminin limana uğradığı süre zarfında benim giriş ve cikisimin gozukmedigi buna ilaveten nasıl bir ihmal olduysa geminin limana varış personel listesinde benim ismimin olmadığı ancak çıkış listesinde adımın olduğunu, bu durumu düzeltmeden hizmetimi saymayacaklarini belirttiler. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Daha önce pasaportuna damga vurulmadan benzeri bir ihmale maruz kalanlar mağduriyetini nasıl giderdir. Bilen anlatsın lütfen!!! :(

1 oncekı sefer neresıydı kı acaba? eger bı oncekı sefer turk lımanıysa onu gostererek kanıtlayabılırsınız,yada jurnal gemı kayıtları ıle de olabılır,1 memurun yaptıgı hata ıle hızmetınızın sayılmama durumu gercekten fecı olur,bence o lımandan oncekı 1-2 lımanla ılgılı personel lıstesı temın etmeye bakın gemı turk bayraklı ıse herhangı bırseye gerek kalmadan sıgorta ıle de ıspatlamanız mumkun

Gemi sadece bir kez kontrat sürem boyunca türk limanına uğradi. Onunda giriş çıkışını vurmamis memurlar. Liman evraklarinda da personel listesinde girisim yok ama cikisim var gozukuyor. Yani ortada çok büyük bir ihmal var. İş verenim ve o dönemki sorumlu acente ile temasa geçtim ama hizmetimin sayilmamasi ihtimali beni korkutuyor açıkçası. 5 ay 3 hafta hizmetim var o gemide ve gemiye katilis ve ayrılış damgalarimda sıkıntı yok. Gemi turkiyeye hiç uğramamış olsaydı gene sıkıntı olmayacaktı. Gemi hizmet belgem ve kontratim var, gemiye katilis ve ayrılış tarihimi destekleyen pasaport giriş çıkış kaydım var ama oradaki lakayit memurların ihmalinden ötürü pasaport liman giriş çıkış kaydım yok ve çok ciddi bir maduriyetim söz konusu. Salı günü iş veren ve acentemle beraber bu sorunu çözmeye çalışacağım.Insallah çözerim, Eksik damga yada benzeri bir sorunla böyle bir problem yaşayanlar lütfen yardım etsin. Sizede tesekkurler cevabınız için.

valla benım soyle bırsey basıma geldı ,gemı seferde brezılyadan kalktık saglıgım bıttı 1 ay sonra barcelona ya vardık ordan sonrakı lıman turkıye ıdı bende dılekce vermıstım zaten psc gelmeyınce saglıgı uzatmadım Tr de gemıden ındım ,yıllar sonra hıyar memur hızmet hesabında 2 ayımı saymadı,benım hızmetım yeterlı oldugundan ustelemedım ama bızım memlekette maalasef ısını kötu deıl berbat ötesı yapan memurlar cok umarım olumlu sonuclanır

Geri