Pilotlar Neden Sigara ister

amator007

Küpeşteci
Denizci
Bence bedava sırke baldan tatlıdır derler heralde ondandır heralde..bugune kadar o kadar lımana gıttım o kadar seferden sonra 2 tane pılot sıgara ıstememıstı bazısı da bır kartonu begenmıyo bı tanecık mı dıolar...hönghöng

gelenek olmuş, bence güzel bir uygulama çünkü benim gördüğüm tüm pilot kaptanlar sigarayı aldıktan sonra dokçulara veriyor. adamlar palamarla o kadar uğraşıyorlar. tabi vermeyende vardır mutlaka ama dediğim gibi gelenek olmuş bir kere. :)))

ben buca and. mes. te hazırlık okuyorum, denizcilik bölümüne girmek istiyorum acaba diploma notum kaç olmalı?. bir de İzmir'deki denizcilik bölümü olan mes. liseleri nelerdir? cevap verirseniz çok sevinirim:)

bence pilotlardan çok palamara veya romorkörlere vermek lazım.sonra gemide sağlam halat kalmıyor.sigara vermedik diye 8 burgatalık yeni halatı kopardı kalkışta.:)))

Mısıra gidenler bilir. Rahat giriş ve çıkışta toplam 1box sigara gidiyor. Ayrıca Sarı helva isterler. Rüşvet ne olucak başka. Kişinin maaşından fazlası hak değildir. ikramlık başka :)))

Avrupada genelde almıyolar Amerikada da aldıklarını da görmedim. Ama Araplar çifter çifter alıyolar. Mısırlı bi pilot kartonları bi havuzda topladıklarını sonra onları satıp paralarını bölüştüklerini söylemişti. Sigara getirmediklerinde de kızıyorlarmış.

Geri