Piri Reis mi, İTÜ mü?

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Biri mavi gözlüdür diğeri yeşil, birinde sahiller dağlara paralel uzanır diğerinde dik açıyla.
Arasında fark yok birinde para verirsin yılllık min 10.000 fln diğerinde vermezsin,
Biri dünya çapında saygınlık kazanmış bir diploma verir, diğeri vermez.

Hangisinin avantajlı oldugu zaten açık: İstanbul Teknik Üniversitesi

Biri mavi gözlüdür diğeri yeşil, birinde sahiller dağlara paralel uzanır diğerinde dik açıyla.
Arasında fark yok birinde para verirsin yılllık min 10.000 fln diğerinde vermezsin,
Biri dünya çapında saygınlık kazanmış bir diploma verir, diğeri vermez.

Hangisinin avantajlı oldugu zaten açık: İstanbul Teknik Üniversitesi
dahada baska söz söylenmez artık :D

genel sıram 20.000 piri reis 100de 100 burslu tutuyor.ilk önce itü düşünüyordum piri reisin gelecekle ilgili iddialı idealleri ve yeni kampüsü ve 7500-8000 denizcilik üyesinin bu üniversiteyi bitirenleri işe alması aklımı karıştırdı.o yüzden araştırıyorum

7500-8000 Denizcilik üyeleri kimmiş çıkartamadım ama zannedersem sizi itü kontenjanları dışında tutmak için yapıyo olabilirler dikkatli olun kandırılmayın :)

Bilmem bakalım neler yapar 4 yıl içinde,
Bence sen bu bekleyişler üzerinde geleceğini kurma, Olmuşu var :)

Soruyu bu sefer ben sorucam, Nokia E72 mi yoksa Nokia 5110 mu hangisi ?

piri reis ünversitesinde aday öğrencilere Türk dez ticaret odasından 7500 -8000 denizcilik üyesi maddi ve manevi katkıda bulunarak bu üniversiteyi kurdular diye anlatıyorlar,

Emin ol onlar bile İTÜ Mezunlarını gözde gemilerinde çalıştırıyorlar.
Hepsi 1000 lira vererek mi kurmuşlar napmışlar :)

Neyse konuyu uzatmanın manası yok, umarım cevaplarını almışsındır.
Başarılar dilerim.

KTÜ ye ne dersiniz beyler? itü de hoca kalmadı ya piri reis e yada galatasaray a gittiler. yanımda çalışan itüden stajerler ve zabitler tümüyle kofti. kalite sıfır. bunlarda realite. selamlar.

VARDI EVET, BİRÇOK ÇALIŞTIĞIM ARKADAŞTA VAR HATTA HAKLISINIZ AMA SON YILLARDA BU KALİTE YERİNİ BAHSETTİĞİM VASIFSIZ ARKADAŞLARA BIRAKTI. BEN HİKAYELER DEN BAHSETMİYORUM BİZZAT YAŞADIKLARIMI YAZIYORUM ARKADAŞIM. BU TERSİNE DÖNER ESKİSİ GİBİ OLURSA İNAN ENÇOKTA BEN SEVİNİRİM. DENİZLERİN VASIFLI ARKADAŞLARA İHTİYACI VAR.

Bilmem bakalım neler yapar 4 yıl içinde,
Bence sen bu bekleyişler üzerinde geleceğini kurma, Olmuşu var :)

Soruyu bu sefer ben sorucam, Nokia E72 mi yoksa Nokia 5110 mu hangisi ?

çok doğru diyorsun itü yü dünyada tanıtan adam o. itü itü ise neredeyse o adam sayesinde . bak bende bursluyum itü tutuyordu osman kamil sağ ile bir yüzyüze görüşsen zaten mantığını anlarsın hadi onu gectim hc kimse ile görüşme itüyü git araştır 1992 den önce herhangi birşeye benziyormuymuş ne yatırım yapıldıysa dünyaya nasıl tanıtıldıysa hepsini öğrenciler değil osman kamil sağ bey yapmıştır . ama gelin görün ki itünün nankör öğrencileri bunu görmezden gelmekte . kim bana diyebilir ki 1992 den önce itü-df dünya capındaydı diye. oraya tüm yatırımlar tüm binalar 1992 den sonra yapıldı şu an itü daha iyi ama giderek düşmekte cünkü itü öğrencisi giderek labalileşmekte bunu tüm armatörler söylüyor. artı ayrıca deniz ticaret odası yardımı ile kurulmuştur yani tüm denizci şirketler türk olanlar tabi yanlış anlaşılma olmasın . piri reis üniversitesinin arkasında destekte. şu an itü lülerin yaptığı sadece kendini beğenmişliktir bunu bilesin . şu an itü daha iyi ama zamanla bu cok değişecek . oraya ne yapıldıysa onların nankörlük ettiği eski dekanları osman kamil sağ tarafından yapılmıştır bunu bir kere daha demiştim ama kimse itiraz edemedi cünkü doğru ne yapıldıysa o adam yaptı . 1992 den önce kuş ucmaz kervan gecmez ahırdan farksız bir yerdi itü - df

Şuanki Teknolojilerle geçmişi kıyaslamak çok mantıksız onu öncelikle belirteyim,

Ayrıca
*1992'nin şartlarına göre de,
*1900'lü yılların şartlarına göre de,
*2011 Yılının şartlarına göre de,

Türkiye'nin En gelişmiş Denizcilik Eğitim Kurumu:
İTÜ DF (YDO)'dur.

Geçmişten takip eden diğer okullara göre de her zaman bir adım önde olacağını mezunlarının gönül birliği çalışması yürütecektir.

Asır boyunca Denizciliğin yönetim kadrosundaki önemli pozisyonlara sahip çıkmış olan ve Denizciliğimizi yücelten bir kurumun mezunlarına veya böyle kurumlara yapılan bu haksız, aşağılayıcı yorumları görmezden gelmek isterdik fakat gelemeyiz,

Okulumuz Hakkında Bilgi gereksinimi olan Buradan Ulaşabilir:
http://df.itu.edu.tr

Özellikle bu eleştirilerin sahipleri mutlaka ya ziyaret etsinler turlara katılsınlar yada en azından internet sitesinden gözatsınlar.
Umarım taşlayan değil, yapılan taş duvarlara taş koyanlardan olursunuz.
Konu Kapatılmıştır.

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri