Piri Reis MYO - Ege Üniversitesi MYO

Alvinya

Küpeşteci
Denizci
**Merhaba. Bu sene sınava girdim ancak bölümümü denizcilik ile değiştirmek istiyorum. 1 sene bekleyip fakülte yaz demeyin, seneye puanım kesilecek. 1 sene daha bekleme konusuna da ailem sıcak bakmıyor. Sonrasında DGS düşünüyorum.**

Deniz ulaştırma işletmeciliği programını seçeceğim. Piri Reis Üniversitesi sıralamada en üstte, ancak yatay geçişte bursluya geçiş yapamıyorum diye biliyorum. Sınava tekrar girip, istediğim puanı alamadığımı düşünürsem, seçeneklerim devlet üniversiteleri...
1. Galatasaray Üniversitesi
2. Ege Üniversitesi
3. Yalova Üniversitesi
4. Kocaeli Üniversitesi
Uzakyol vardiya zabitliği yetkinlik durumunu araştırmam söylendi ve bir sayfa verildi. Burada Galatasaray, Ege, Yalova, Kocaeli hiçbiri yok.
Bu konuda bilgisi olan, yardımcı olabilecek, okul öneribilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Merhaba, 4 yıllık fakültede eğitim görmeden Uzakyol Vardiya Zabiti yeterliliği hakkı alamazsınız.
Saydığınız okulların bazılarının Vardiya Zabiti yeterlilik hakkı bile zaman zaman alınıyor. (müdürlük denetiminde gereklilikleri karşılamadığı anlaşıldığında)

GALATASARAY ÜNİ - MYO : YETKİSİ YOK
KOCAELİ ÜNİ MYO : VARDİYA ZABİTİ YETERLİLİĞİ
YALOVA ÜNİ MYO: VARDİYA ZABİTİ YETERLİLİĞİ
EGE ÜNİ MYO: VARDİYA ZABİTİ YETERLİLİĞİ

Şuanki yetki durumları bu şekilde ama okula kayıt yapmadan önce kontrol edilmelidir.
Çünkü kayıt esnasında yetkisi ne ise mezun oluncaya kadar o hakkınız saklı kalır.

Durum değişse de girişteki hakkınız mezuniyetinizde verilir.

Geri