PROJE YÖNETİCİSİ ARANIYOR

Sayragul

Küpeşteci
Denizci
PROJE YÖNETİCİSİ
ARANAN NİTELİKLER / İŞ TANIMI:
Antalya’da tekne ve yat üretim sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere, Üniversitelerin Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği, Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık fakültelerinden mezun, tekne ve yat inşaa projelerinin yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli, yöneticilik vasıfları güçlü, iş disiplini konusunda ilkeli, aşağıdaki genel niteliklere uygun Proje Yöneticisi aramaktayız.

• Proje ve etüt raporları ve diğer teknik dokümantasyon bilgisine sahip ve hazırlanmasında tecrübeli;
• İnşa edilecek tesise ilişkin gerekli tüm ruhsat ve izinlerin alınmasıyla ilgili konularda bilgili ve tecrübeli, ön proje ve kesin projelerin hazırlanmasında deneyimli ve hazırlanmasına katılabilecek;
• Para yönetimi konusunda tecrübeli: inşaat projesine ait finansman programını hazırlayıp sözkonusu programa uygun bir şekilde hareket edebilecek, inşaat projesi bütçesini oluşturma konusunda tecrübeli;
• En az 30 metrelik, üst binası alüminyum saç tekne yapımıyla ilgili tamamlanmış projelerde görev almış;
• Üretim süreci ve teknik konularla ilgili oluşabilecek karmaşık sorunların etkili bir şekilde çözebilme yeteneğine sahip;
• Gemi ve yat yapımı konusunda gerekli mesleki bilgi ve becerilere sahip;
• Explorer sınıfı yatların yapımıyla ilgili tüm proje tasarım ve inşaat aşamalarında yapılan işler ve prosedürlerle ilgili bilgilere sahip;
• Teknik dokümanların onay süreci ve teknenin klas gözetimindeki test aşamalarındaki süreçlerle ilgili bilgi ve tecrübeye sahip;
• Proje çalışmalarının analizini yaparak onları optimize edebilme yeteneğine sahip;
• Bağlı çalışan kuruluş ve şirket birimlerini yönetme ve koordineli bir şekilde çalışmalarını sağlayabilme yeteneğine sahip;
• İş planlaması konusunda deneyimli, yönetim ve finansal raporların hazırlanmasında tecrübe sahibi;
• Çok iyi yönetsel becerilere sahip, liderlik vasıfları çok kuvvetli;
• Etkili bir çalışma ekibi oluşturma deneyimine ve bu ekibi yönetme becerisine sahip.

İlgilenen adayların info@infoturk.biz mail adresinden başvuru yapmaları rica olunur.

Geri