R.T.Ü Turgut Kıran Yüksek Okulu

• Konuyu açan Konuyu açan Bayram Ali Karaaslan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
B

Bayram Ali Karaaslan

Misafir
Rize Üniversitesi

Eğitim Yapılan Kampüs ve Fakülteleri:

TURGUT KIRAN DENİZCİLİK YÜKSEK OKULU:
Posta Adresi:
Telefon: +90464 3111071
Faks:
İnternet Sitesi:<a href="http://tkdyo.rize.edu.tr/" target="_blank">http://tkdyo.rize.edu.tr/
Üniforma: Mevcut(hazırlık dahil)
Hiyerarşik Yapı: Mevcut

Bölümler:

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği:
Kontenjan: 66+2(okul 1. si kontenjanı)
Toplam Yerleşen: 72
Taban Puan: 374.723 ( YGS 1 )
Taban Başarı Sırası:
Sınav Hakkı: Henüz tanınmamaktadır ( 2010-2011 senesinde tanınması beklenmekte. )

Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği: Henüz Öğrenci Almamıştır.
Kontenjan: -
Toplam Yerleşen: -
Taban Puan: -
Taban Başarı Sırası: -
Sınav Hakkı: -

Denizcilik İşletmeciliği: Henüz Öğrenci Almamıştır.
Kontenjan: -
Toplam Yerleşen: -
Taban Puan: -
Taban Başarı Sırası: -
Sınav Hakkı: -

Okul hakkında genel bilgiler:

Senelik Ücret: Devlet okulu.

Okulu kazanan öğrencilerin Kaptan Arif Bayraktar öğrenci yurdunda barınma zorunluluğu kalkmış yurdumuz KYK ya verilmiştir. Yurdumuz okula yürüme mesafesinde olup özenle dizayn edilmiştir?.

Merhaba Bayram Ali Bey
Size birkaç sorum olacaktı;
-Mülakatta neler soruluyor?
-Beden yeterlilik sınavında neler yaptırılıyor?
-Ben yüzme bilmiyorum mülakatta veya beden yeterlilik sınavında sorunla karşılaşır mıyım?
Eğer buralarda karşılaşmazsam okulda sorun olur mu?
-Galiba okulda yüzme dersi varmış bu ders sadece bir sene mi?

Cevaplamanız ümidiyle,
Teşekkürler.
Oğuzhan Başaran

Mülakat koşulları üniversite vb. yerlere göre değişiklik gösterebilir. Bizzat okuldan kesin bilgi almanı tavsiye ederim.Yüzmeye gelince yüzmeyi kesinlikle öğrenmeni tavsiye ederim(kursa falan git)..Selametle,,,

Kardeşim mülakatlardan aşırı korkmana gerek yok. Ama bu ciddiye almamanızı söylediğimiz anlamına gelmez. Geçen sene kalan 5-6 kişi civarıdır. Gözlük sorun değildir. Sağlık raporu için yaklaşık on tane polikliniğe girmeniz gerekecek. Fakat çok ciddi bir probleminiz olmazsa kalacağınızı sanmıyorum. Bedensel mülakatlara gelince; 30 şınav, 30 mekik, 10 barfiks, 210 cm durarak atlama, 400 metre koşu bölümlerinden oluşmaktadır. Mülakatlara girecek tüm kardeşlerimize başarılar dileriz...

RİZE ÜNİVERSİTESİ TURGUT KIRAN DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU

Okul Güzel

Okul Denize Sıfır

Yurt Denize Sıfır

Okula 500m Yepyeni

4 Yıllık, Hazırlık Sınıfı var

Üniformalı Eğitim var

Uzakyol Ehliyeti veriyor

YURT
Gerçek boyutundan [ 840 x 570 ] 68% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 840 x 570 ] 68% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

OKUL

DİĞER LİNKLER

ALBÜM
:: Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu ::.

KIRAN HOLDİNG
Kıran HOLDING

UZAKYOL EHLİYETİ VAR MI ? DİYENLER, İŞTE EN ÖNEMLİ LİNK MÜŞTEŞARLIK/DENİZCİLİK BAKANLIĞI UZAKYOL YETKİSİ VAR BUYRUN İŞTE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DUİM'İN UZAKYOL EHLİYETİ YOK!! EHLİYETİ-YETKİSİ-UZAKYOL EHLİYETİ-SERTİFAKALARI OLAN TÜM ÜNİVERSİTELER
-ÜNİVERSİTE'Yİ BULUNUZ
-DETAY'A TIKLAYINIZ
-EĞİTİM İZİNLERİ'NE TIKLAYINIZ
-UZAKYOL İÇİN GMİM A-III/2 DUİM A-II/2 BAKIN-VARDİYA TUTMA-SERTİFİKALAR ECDIS-BRM-GOC VS. KONTROL EDİNİZ

KAYNAK DENIZCILIK.GOV.TR ALT LİNKE TIKLAYINIZ!
https://atlantis.denizcilik.gov.tr/gaegitim...KurumBilgi.aspx

Geri