vizyon-84 bir mesajı rapor etti.
Sebep:
Bulunduğu Forum: Denizcilerin Sohbet Odası
Görevli Moderatorler: Kaptan Sakin TÜRK
Mesajı Gönderen: Kaptan Sakin TÜRK
Orjinal İçerik:
Sebep:
Mesaj: Vizyon Denizcilik Hakkında Bilgisi Olan ?sayın site yöneticileri bizim burada yazan ve firmamız hakkında bilgi sahibi olmak siteyen insanlarla herhangibir diyaloğumuz veya ticari alış verişimiz olmamıştır. burada firmamız hakkında itamlarda bulunup firmamız ile ilakalı karalama kampanyası başlatılmış site tarafından. burada yazan veya anlatan kişilerle hiçbir bağlantımız yok. burada yazılan konuları lütfen siliniz. aksi halde tarafınıza bilişim avukatımız tarafından site url nize tedbir koydurmak zorunda kalacağız. Ortada herhanbigir mağduriyet yokken firmamız hakkında bu şekilde ithamlarda bulunulamaz. yaptığınız çok çirkin ve gereksiz. insanların ekmekleriyle veya kazançlarıyla oynayamazsınız. size bu hakkı kimse vermiyor. özelliklede ortada hiçbir mağduriyet ve hiçbir konu yokken. gereksiz insanların gereksiz konularını firmamızın ismini tallaffuz ederek kötüleyerek cevaplayamazsınız. bu hakkı size kimse vermez.
lütfen buradaki konuları ve yazılanları siliniz.
iyi çalışmalar.
Bulunduğu Forum: Denizcilerin Sohbet Odası
Görevli Moderatorler: Kaptan Sakin TÜRK
Mesajı Gönderen: Kaptan Sakin TÜRK
Orjinal İçerik:
Merhaba firmanın adını hiç duymadım ancak ben size bildiğimi anlatayım.
Bu şekilde çalışan çok eğitim / aracılık işleriyle uğraşan firma var. Hangisi işini doğru yapar bilemeyiz, Yolcu Gemilerinde iş vaadiyle size gemi adamı cüzdanı, sağlık, pasaport vs. aldırırken ayrıca işlemlerin hızlanması için ekstra istiyorlar amaç tabiki paranızı kazanmak sadece. Sonra çalışmak için nereye başvurucam sorusuyla ve elinizde cüzdanla pasaportla kalırsınız. Kendi gemisine adam almak için sıradan bir sivile gemi adamı cüzdanı aldıran bir firma şuan Türkiye'de yok. Bahsettiğim bu aracılar gemisi olmayan aracı firmalar. İş ayarlayabildiklerini de hiç sanmıyorum varsa bir örneği buradan yazabilirse biz de öğrenmiş oluruz.
Eğer firma size kurs vericez diyorsa, önce o firmanın bu işi yetkili olarak yapıp yapmadığını öğrenin,
Bunun için de UDHB'nın Yetkili Kurum ve Kuruluşlar listesine bakabilirsiniz.
https://atlantis.udhb.gov.tr/gaegitimnet/Public/KurumBilgi.aspx