Sağlık Raporu Yeniletme ???

yusufkaptann

Küpeşteci
Denizci
Merhabalar, ben gemideyken sağlık raporu süresi bitecek böyle birşey olmaması için sağlık raporu süresi bitmeden raporumu yeniletmek istiyorum bunun için önceden hudut ve sahiller sağlık genel müdürlüğüne başvurmam gerekiyor mu yoksa direk hastaneye gidince ordan yeniletebiliyor muyuz ?

Merhaba İlk Olarak Size Yakın HSSGM'ye Gidiyorsunuz Oradan Verilen Sevk ve Sevkteki Tetkikleri Yapmaya Yetkili Hastaneye Gidiyorsunuz Orası Size Tetkik Sonuçlarını Verecek O Sonuçlar İle Tekrar GSSGM'ye Gittiğiniz Takdirde 2 Yıl Periyodik Olarak Sağlınız Uzayacaktır ve Son Olarak Periyot Hakkı Genel Sağlık Sonrası 3 Adettir Periyodik Hakkını http://www.hssgm.gov.tr/onlineislemler/frmGAdurum.aspx Sayfasından T.C Kimlik No İle Sorgulayabilirsiniz Selamlar

HSSGM'den sevk almadan yetkili hastanelerden rapor alinabilir mi?

Bir de Istanbul'daki yetili bir hastanenin raporunu Izmir HSSGM kabul eder mi? selamlar

önce hssgm den sevk alacağınıza göre ( hastaneye gitmeden önce sevk almak lazım diye biliyorum en azından herkes öyle biliyor ve yapıyor) orda sorarsınız kabul ediliyormu diye...

sultanahmet'teki hssgm binasının da yeri değişmiş fazla uzağa gitmesede ...gidecek arkadaşlara yardımcı olur en azından..haberleri olsun...eskisi gibi sultanahmet tramvay durağı arkasında değil...tramvayla sultanahmet durağında iniyorsunuz ve aşağıya doğru biraz yürüyüp yerebatan sarnıcı önünden düz devam edip devam ediyorsunuz..yaklaşık 10 dakıka falan sonra hssgm binasını görürsünüz ..bahçe içinde ..

Bende hallettim teşekkürler

Genel muayene için sevk şart değil, periyodik için gerekli

Gideceğiniz hastanenin yetkili olduğunu teyit ederseniz iyi olur

Geri