Satılık Tekne Var Mı?

• Konuyu açan Konuyu açan taner
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
merhabalar ikinci el ya da sıfır aradığınız tüm denizcilikle ilgili ilanlara http://yatvitrini.com/ adresinden bakabilirsiniz. ilan verebilir, verilen ilanları değerlendirebilir, bütçenize göre ikinci el ya da sıfır alamabilisiniz. kiralamak isteyenler icin de ilanlar var sitede.

yatvitrini

Daha önce burada paylaşımda bulunmuş yatvitrini.com sitesinden bahsetmişim ama bir şeyden bahsetmek istedim. böyle bahsettiğim bir arkadaşım vardı. arkadaşının bir teknesi varmış. dedi abi koyduk siteye ilanı, iki hafta geçti geri dönüş aldık. konuşmuşlar falan, anlaşmışlar da. Böyle sizinde tekneniz varsa eğer kiralamak ya da satmak istediğiniz bu sitede yayımlayabilirsiniz ilanınızı. Valla hızlı bir geri bildirim olmuş dedim :D

yatvitrini

5-6 Metre bir tekne almak itiyorum

Merhaba arkadaşım hala bir tekne arıyorsan sana yatvitrini.com sitesinde verilen ilanlara bakmanı öneririm. istediğin özellikleri girip bakabiliyorsun ilanlara. ikinci el de bakabilirsin fiyat uygun olsun istiyorsan. bunun için sigorta işlemleri hakkında bilgi de edinebilirsin yine sitede bununla ilgili bir bölüm de var.

Geri