Sefer Dönüşü :)

esrasal

Küpeşteci
Denizci
Ya konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ben sizden fikir almak istiyorum. benim erkek arkadaşım şuan seferde, tam doğum gününde dönecek inşallah. ona hem bir karşılama hem de doğum günü hediyesi almak istiyorum ama aklım durdu. siz denizciler birbirinizi anlarsınız, sizce ne yapsam çok sevinir? hediye olarak ne almalıyım? şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Bence senin orda olman bile yeter ama yinede bir fikir vermek istiyorum.Bir fotoğrafçıya gidip 2nizin bulunduğu fotoğrafı t shirte bastırıp onu o tshirtle karşılaman güzel olacaktır. Dediğim gibi sadece fikir birşey almayıp sadece senin orda olman bile yeter...

altı aydır göremediğim için neye ihtiyacı var neye yok bilemiyorum o yüzden biraz arada kaldım sanrım :) teşekkür ederim vakit ayırıp düşündüğünüz için az çok bir şeyler oluştu kafamda :)

Biz teşekkür ederiz.Bence siz onun için en büyük hediyesiniz böyle düşünmeniz bile yeter. Meslektaşımız bu konuda çok şanslı...:)

ben de çok şanslıyım :)
insanların mesleği hayatını kolaylaştırır sizin ki zorlaştırıyor. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. umarım bu zor hayatınızda çokçok mutlu olursunuz hepiniz :)

Geri