Şehitlerimize Allah'tan rahmet..

cptpolat

Küpeşteci
Denizci
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH' TAN RAHMET AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. ATEŞ HER NE KADAR DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR DESELER DE BU ATEŞİN DÜŞMEDİĞİ BİR OCAK BİR YÜREK VAR MIDIR TÜRKİYE' MİZDE. BU ATEŞİ YÜREĞİMİZE DÜŞÜRENLERE/ALET OLANLARA/MÜSEBBİBLERİNE BİN LANET OLSUN. ONLARI ALLAH' A HAVALE EDEN SİYASETÇİLERİ DE ALLAH' IN ADALET VE GAZABINA HAVALE EDİYORUM.

Her gün yeni bir şehit haberi, Her gün yeni bir evlat acısı, Her gün yeni bir terör saldırısı... Türk devleti bu değil, Türk askeri bu şekilde aciz bırakılmamalı.. Yeter artık sınırötesi operasyon hikayeleri ..Katliam yapılsın artık.. Çoluk , çoluk kadın , kız ... kim var kim yok gebertilsin artık .. Kazınsın kökleri... Bıktık artık hergün vurulmaktan ... hepimizin başı sağolsun arkadaşlar.. Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum ...sadece vatan sagolsunla olmuyo aslında kos koca devletımız 2 -3 orospu cocugunla basa cıkamıyosa ve bunun altında kesın bısı varmıs gbı dusunmemek elde deıldır ıstıbarat uyuyosa ve bunlarla basa cıkamıyosa ........

Yakınlarını kaybeden her şehit ailesine Allah sabırlık versin, Baş sağlığı dileklerimle.
Her gün şehit haberinden artık bıktık usandık, askerimiz görevini yapıyor,
Aynı görev anlayışını devletten de bekliyoruz artık.

şehitlerimize rahmet ailelerine.ve tümTÜRK halkına başımız sagolsun diyorum askerimiz ve polisimizin bağlarının çözülmesinin vakti çoktan geçmiştir

Geri