Selam Ahali.

Gheddostar27

Küpeşteci
Denizci
Merhaba abilerim,akranlarım,küçük kardeşlerim hepinize selam eder, kucak dolusu saygı ve sevgilerimi sunarım.Adım murat 26 yaşındayım,Elektronik haberleşme teknikeriyim, doğma büyüme hatay/iskenderun çocuğuyum. Küçük yaşlardan beri olan bu deniz tutkusu sahil kentinde yaşayıp büyüdüğüm için bende ayrı bir yere sahiptir.Liseyi okuduğum yıllarda o yılların vermiş olduğu rehavet ve çılgınlık döneminde bir türlü isteyipde sınavlara yansıtamadığım kaptanlık veya gemi makinaleri ve inşaat bölümünü okumaktı okuyamadım. Sonradan sonraya ÖSS sınava girip M.k.ü Dörtyol M.y.o elektronik haberleşme teknolojisi bölümünü kazandım ve bitirdim.Halen içimde bir sızı olarak kalmıştır kaptanlık.Vatani görevimi yapmış olmanın verdiği bir rahatlıkla tekrar güzel bir başlangıç yapmak istiyorum kaptanlık adına veya benzeri daha güzel şeylere. Sizlerden ricam yardımlarınızı esirgememeniz.Burada gerçek anlamda neler yapabilirim , geleceğimi nasıl etkiler,yaşam refah seviyem ne düzeyde olur,meslekte tam anlamıyla zirveye nasıl gelirim ilerlerim vb. gibi konularda fikir alış verişinde bulunmak istiyorum. Bunun Yanı sıra kalıcı güzel dostluklar edinmekte isterim. Herkese iyi forumlar dilerim,herşey gönüllünüzce olsun.Gheddostar...

merhaba kaptan ibrahim abim. değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim. Olabildiğince mesleğimle alakalı ve deniz ile ilgili konuları kovalamaya devam ediyorum. İbrahim abi sakıncası yok ise özel mesaj kutunuza bakar mısınız? Dilim döndüğünce bir iki birşey yazdım.saygılar.

Geri