Selamlar

minepala

Küpeşteci
Denizci
yarın LYS sonuçları açıklanıyor...pazartesi de İTÜ DF nin mülakatları var...mülakatlar da neler yaptırılır nedir bu mülakat bilgisi olanlar lütfen cvp versin

Sabah erkenden gidin güvenlikten adınızı yazdırın 50 li gruplar halinde yapıyorlar mülakatı. İlk 50 de olmazsanız uzun süre beklemek zorunda kalırsınız..
Önce sizi kayıt yaparlar bunun için 2 fotoğraf gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam..Daha sonra bir dersliğe alırlar sizi form falan doldurturlar görevli hoca yapmanız gerekenleri anlatır.Oradan spor salonuna geçersiniz kilo boy ölçüp biraz şınav ve mekik çektirirler. Sonra havuzda mülakat yaparlarsa havuza götürürler bunun için yanınıza mayo havlu ve bone alın. En son havuzda tadilat vardı ama bitirmiş olabilirler.Daha sonra sözlü mülakata alırlar sizi neden denizcilik neden bu okul gibi sorular sorarlar sizin meslekle veya okulla ilgili samimiyetinizi ölçerler sonra da yollarlar..

erkenden derken ne kadar erken ? Yani hiç geceden orda beklemiş kamp kuran insanlar var mıdır acaba:D Sonuçta derbi maçlardan öncede millet geceden gişede kamp kuruyo:D Benim saçlar biraz uzun acaba bu bir negatif etki yaratır mı? Bir de ön kayıt tarihleri ne zaman acaba mülakatta anladığım kadarıyla sağlık raporu gerekmiyor ancak ön kayıtta raporu alıp onaylatmak gerekiyor ,daha nereyi kazandığımız bile tam belli değil ösym sağ olsun 1 hafta erteledi sonuçları

6-7 gibi adını yazdırmanı öneririm sonra gidip bişeyler yersin oturup gezersin başlıcağı zaman gidersin okula :D Saç , sakal tıraşı olmazsan şort veya ilginç ilginç tşirtler giyersen sözlü mülakata almazlar düzeltip gelmeni isterler... Ön kayıt tarihlerini bilmiyorum. Okulun sitesini takip et elbet açıklarlar.

herhalde o gün öğreniyosun çünkü ben askeri lise sınavınada girmiştim oradada spordan elenenleri yolluyolardı sonra mülakata alıyolardı mülakattan elenenleri yolluyolardı sağlık raporuna bakıyolardı sağlıktanda bi sorunun varsa eleniyodun geriye kalanlar ön kayıt yapma hakkı kazanıyodu ama itü de anladığım kadarıyla askeriye kadar sıkı değil yani istediğin sürece geçersin Birde eğer sağlık raporu almadıysan bunu alıp onaylatman için minimum 2-3 güne ihtiyacın var ondan önkayıt tahminimce mülakattan 1 hafta sonradır

1) sabah erken gidip isim yazdırma
2) adam gibi derli toplu giyinip, gitme
3) sözlü mülakatta artis artis konuşmama(ki zor biraz)
4) kilo boy sorun olmaz sağlık raporu oldukça
5) mülakattan çok ekstrem durumlarda geçemezsiniz(mülakata gitmemek gibi)
6) mülakattan ve tanışmadan sonra denizci damarınız varsa o tutar. her insanda yoktur o ..artık zabit adayısınızdır.önünüze gelenle bu mesleği sapına kadar savunursunuz. mesleği daha çok arzularsınız. hazırlık ölüm gibi geçer ama iyidir maçka..okul asıl tuzla da başlar , özellikle ilk yıl tuhaf geçer. :D

Geri