Şener Petrol Hakkında?

cptcem

Küpeşteci
Denizci
Arkadaslar Şener petrol hakkinda bilgisi olan var mi.hangi hatlarda calisan gemileri var ve hangi hattinda zabit maas ve kontrat süreleri nasil? bilgi veririseniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler.

Arkadaşım staj yapmıştı onun söylediklerini aktarıyorum.
Akdeniz-Karadeniz çalışan gemilerinin yanında Karayiplerde 3-4 gemileri çalışmakta(kendimde görmüştüm) genelde Curaçao'ya geliyorlar.

Stajer: 500$
Gemici:1250$
3-4 Kaptan: 3400$(uzakyol-yakınyol emin değilim)
+1 yok
Çalışmış arkadaşlar daha iyi bilgi verirler umarım

hatta göre maas tabi farklı içç hatta çalışan la uzakta çalışan nerede aynı maaşı alıyor o şirkette çalışmak için ya staj yapmış olcaksın yada tandııgın olacak aksi takdirde personel müd.hacı zafer bey almıyor uzak yol kagıtlı arkdasların sansı daha yuksek

maaşlar 2750 dolar hepsi içinde 3400 dolara fln gelior karayip hattındaki ama sırada bekleyen çok başka şirketlere yönelmni tavsiye ederim maaşlar zamanında yatar ortamlar güzel ve kumanya sağlam umarım bütün sorularına cevap vermişimdir.

hatta göre maas tabi farklı içç hatta çalışan la uzakta çalışan nerede aynı maaşı alıyor o şirkette çalışmak için ya staj yapmış olcaksın yada tandııgın olacak aksi takdirde personel müd.hacı zafer bey almıyor uzak yol kagıtlı arkdasların sansı daha yuksek

maaşlar 2750 dolar hepsi içinde 3400 dolara fln gelior karayip hattındaki ama sırada bekleyen çok başka şirketlere yönelmni tavsiye ederim maaşlar zamanında yatar ortamlar güzel ve kumanya sağlam umarım bütün sorularına cevap vermişimdir.

teşekkür ederım verdiğin bilgiler için.Ben Genel Denizcilikte 12 ay staj yaptım umarım faydası olur

şenerde 5 ay çalıştım iyi bi şirket vardiya zabiti alıyor belli hatlarda çalışan gemileri war ... karayiplerde de 3 tane wardı en son arada 200 300 oynuyo genelde maaşlar 3200 $ ciwarı ... giden sıkıntı yaşamaz ...

Geri